Busquets: „A kerettervezés ilyen lett, szűken vagyunk”

Ennek ellenére küzdeni fügnak a végsőkig | Vártak a megfelelő pillanatra

Sergio Busquets kiemelte a Napoli elleni (1-1) BL-odavágó után, hogy az elhibázott kerettervezés nem igazán könnyíti meg a dolgukat a visszavágóra nézve. 

„Nagyon nehéz volt területet találni a középső zónában, mert két vonalban védekeztek, az elsőben négy, a másodikban hat játékos volt jelen… Így is próbálkoztunk. A találatuk balszerencsés volt a mi szempontunkból, hiszen Junior lábáról pattant oda a játékszer eléjük, aztán a befejezés már tényleg szép volt. Ezek után tudtuk, hogy nem lesznek mindig ilyen közel egymáshoz, kerestük is a megnyíló területeket, és be is találtunk.”

A türelem a kulcs

Szűk a keretünk, szóval új megoldásokat kell találnunk. Szeretünk a pálya közepén eljutni a kapuig, ám ez olykor nagyon nehéz, így várni kell a megfelelő pillanatra.”

Fontos hiányzók a Camp Nouban

Semedo és én egy sárgányira voltunk az eltiltástól, ez benne volt a pakliban. Ezek után érkezett Vidal piros lapja, majd Piqué sérülése. Utóbbi remélhetőleg tudja majd vállalni a játékot a visszavágón. Azokkal vágunk nekik, akik itt vannak. A kerettervezés ilyen lett, fontos hiányzóink lesznek, de küzdeni fogunk a végsőkig.