Rakitic: “Nagyon örülök Ansunak”

Még nem száz százalékos szerinte egyik csapat sem

Ivan Rakitic adott interjút a pálya szélén a Leganés elleni 2-0-ra megnyert mérkőzés után, melyben kiemelte a 17 éves fiatal tehetség, Ansu Fati teljesítményét, aki góllal járult hozzá a katalán sikerhez, illetve beszélt a csapat általános teljesítményéről és Griezmannról is. 

A meccsről

“Fontos volt, hogy győztünk és jobban belerázódtunk a ritmusba. Boldogok vagyunk, hogy 6 pontot gyűjtöttünk az elmúlt 2 meccsen. Minden csapat gyakran játszik, ez sokat fog követelni majd mindenkitől.”

Ansu Fati

“Nagyon jól zárt a Leganés, de jött Ansu gólja és onnantól minden könnyebb lett. Nagyon örülök neki, mert lenyűgöző munkát végez, viszont türelmesnek kell lennie és tovább dolgoznia.”

Antoine Griezmannról

“Ugyanez igaz Antoine-ra is és nagyon kár az érvénytelenített góljáért. Rendkívül fontos játékos számunkra és idővel egyre jobban fog teljesíteni.”

Az 5 cserelehetőség

“Két hónapig teljesen be voltunk zárva otthon, ezek után nagyon nehéz minden csapat számára, hogy százszázalékos állapotba kerüljön.”

Pénteken Sevillába utazik a Barcelona

“Minden meccs nagyon fontos, de nagyon kevés időnk van a meccsek között. Ebből a helyzetből is megpróbáljuk a legjobbat kihozni, készen fogunk állni és motiváltak leszünk és remélhetőleg győzni fogunk Sevillában.”

***

Hamarosan már strandidő lesz – ha Barçás törcsiben mennél, nálunk be tudsz szerezni egyet!