Suárez: “Meg kell nyerjük a 3 meccsünket és bízni a rivális hibájában”

Nem játszott jól Luis Suárez és sokan mások sem a Barcelona Espanyol elleni győzelme során, de az uruguayi ziccert kihasznált, ezzel sikerült három pontot szerezni.

A center a meccs után még a pályán nyilatkozott a benyomásairól. Elismerte, hogy nem voltak frissek, ennek az oka szerinte a sorozatterhelésben keresendő. Ami a következőket illeti: a Madridtól függetlenül meg kell nyerniük az előttük álló mérkőzéseket.

„Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés az ellenfelünk helyzete miatt. Ráadásul nem voltunk igazán kipihentek a vasárnapi találkozó után, ezt észre is lehetett venni a mutatott intenzitáson. Az a fontos, hogy nyertünk és versenyben vagyunk.”

Kevés helyzet

“Ez szerintem az ellenfél érdeme, akik öt védővel játszottak és nagyon kevés szabad területet hagytak. Igyekeztünk odaérni. De jól felkészültek a meccsre az első félidőben, a második félidőre lett valamivel több terület előttünk.”

Kiállítások

“Ansu esetét nem láttam, a másikat szintén nem, mert voltak előttem társak. Valamire itt van nekünk a VAR, hogy segítsen bizonyos helyzetekben.”

Választott taktika

“Az edző az személy, aki dönt és meghatározza, hogy hogyan menjünk neki a meccsnek. Egy jó formulát kell találnunk. De mindig bízni fogunk a mesterben.”

Real Madrid

“Nekünk az a célunk, hogy nyerjük meg a három hátralévő meccsünket és ezt követően várjunk, hogy a rivális hibázzon, ha ez lehetséges. Nekünk mindenképpen magunkra kell koncentrálnunk.”