Ronaldo Nazario: „Valószínűtlen, hogy Messi távozzon ebben a helyzetben”

A Barcelona, az Inter és a Real Madrid egykori játékosa, Ronaldo Nazario jelenleg a Valladolid elnökeként dolgozik, a minap pedig a La Liga névadó szponzora, a Santander Bank által szervezett virtuális eseményen vett részt és osztotta meg a véleményét a Barcelonánál kialakult helyzetről és Messiről, valamint Suárezről is, akiknek a távozása kapcsán elég sok cikk születik jelenleg is a spanyol sajtóban.

„Nagyon valószínűtlen, hogy Messi elhagyja a Barcelonát, főleg ilyen válságos eredmények után. Messi a csapat hivatkozási pontja és, ha én lennék a Barcelona, semmi pénzért nem adnám el. Nagyszerű és nagyon erős kapcsolata van a klubbal és nem gondolom, ne imádná ugyanúgy a csapatot, mint eddig.”

„A helyzetet most eltúlozzák a Bajnokok Ligájában elszenvedett 2-8 után, bűnösöket és felelőseket keres mindenki. Messinek szüksége van a csapattársai segítségére, ahogy egyébként szokták segíteni, a Barcelonának pedig valamilyen más módon kell gondolkodnia a következő szezonokra. Az nem megoldás, ha a legjobb játékosa távozik.”

„Luis Suárez továbbra is az egyik legjobb középcsatár Lewandowski és Benzema mellett, akiket nagyon szeretek. Meg vagyok róla győződve, hogy még van néhány éve a 9-es pozícióban.”

***