Araújo: „Folytatnunk kell, még nagyon hosszú a bajnokság”

Ronald Araújo volt a Barcelona legjobbja hétfőn este, és nem csak a gólja miatt. A szomorú az, hogy rajta kívül kevesen vannak azok, akiket inkább dicsérni lehet, semmint kritizálni.

Az uruguayi a csapatjátékról meglepően pozitív képet festett a nyilatkozatával, szerinte „nagy meccset játszottak”, de azt elismerte, hogy a kapott gólnál a teljes rövidzárlatot el kellett volna kerülni, és a jövőben nem szabadna megengedni.

“Nagy kár érte, nyerni szerettünk volna, és szerintem nagy meccset játszottunk annak ellenére, hogy az elején gólt kaptunk. Ők visszazártak hátul, és mi voltunk a főszereplők, nagy kár, hogy ilyen későn jött a gól.”

“A Granada gólja állított helyzetből esett, ez koncentráció hiányt jelent, amit ki kell javítani.”

“Szerintem nagy meccset játszottunk minden más ellenére. Volt három nagyon tiszta fejesem, annak örülök, hogy végül sikerült segítenem a góllal. Ők rengeteget húzták az időt, ennek ellenére nem estünk ki a ritmusból, és végig mentünk előre. Folytatnunk kell, még nagyon hosszú a bajnokság, és most a Cádizra kell koncentrálnunk.”

Középső védők, mint centerek?

“Nem edzettünk Piquével úgy, mintha középcsatárok lennénk, de ahogy próbáltunk a szélről beadni és középen érkezni, ez egy jó megoldás a magasságunk miatt.”

Elhoztuk neked a legstílusosabb, legmenőbb és legjobb FC Barcelona termékeket! Nézz be a Shopba!