Araújo: „Hiányzott a gól”

A Benfica elleni 0-0-át követően érthetően nem voltak elégedettek a Barcelona játékosai. Ronald Araújo szerint csak a gólszerzési képességgel volt gond ma. Ma is. 

De a továbbjutás még nem dőlt el szerinte, és a Bayern München ellen sem látják lehetetlennek győzni.

A meccs összképe

“Hiányzott a gól. Nagy meccset játszottunk, és a hozzáállásunk nagyon jó volt. A védekezést tekintve jók voltunk, de a gól hiányzott, ami a kulcs lett volna a továbbjutás kiharcolásához.”

“Nagyon jól visszazártak, és remekül blokkolták a lövéseket is. Jól helyezkedtek. Az ő érdemük, hogy nem sikerült gólt szereznünk. De még nem ért véget a csoportkör, maradt egy meccs.”

“Az volt a terv, hogy támadjunk le mélyen előretolva. Tudtuk, hogy erősségük a gyorsaság a támadóik révén. Azt tettük, amit a mester kért tőlünk. A gól hiányzott belőlünk.”

Dembélé

“Dembélé egy nagy játékos. Mind ismerjük a képességeit, hogy milyen jól tud egy az egyben játszani. Szükségünk van rá, és Ansura. Amikor mindenki itt van, jó dolgokat adhatnak a csapatnak.”

Keserű végkifejlet

“Van bennünk egy keserű érzés, mert szerettük volna lezárni a továbbjutást ma a saját közönségünk előtt. A Bayern elleni meccs nehéz lesz, de nem lehetetlen.”

Megsérült?

“Nagyon jól vagyok, semmi gond. Ami történt, az a fáradtság miatt volt. Két hónapja nem játszottam teljes meccset.”