Alba: „Nyerni szeretnénk a Bernabéuban, hogy harcban legyünk a Ligáért”

Jordi Alba a TVE-nek nyilatkozott röviden a vasárnapi Clásico előtt a várakozásairól, Xaviról, a jövőbeli visszavonulásáról, valamint arról is beszélt, hogy a katari VB az év végén lesz az utolsó tornája a spanyol válogatott színeiben.

A Klasszikus

„Azzal a szándékkal megyünk a Bernabéuba, hogy nyerjünk és folytassuk a harcot a Ligáért. A Clásico eredménye meg fogja határozni a bajnokság hátralévő részét.”

Xavi

„Rendkívüli hír volt a csapat számára az ő érkezése. Ismeri kívülről-belülről a klubot és ez sok önbizalmat ad. Az érzéseink is jobbak már, látom a társak és a szurkolók lelkesedését is.”

A Világbajnokság

„Ez lesz az utolsó VB-m. Jó formában vagyok, remélem az edző listáján leszek, hogy megpróbáljunk egy újabb világbajnoki címet nyerni.”

Barçás csapattársak a válogatottban

„Culéként nagyon remélem, hogy a legtöbben fogunk menni a csapatból, főleg, hogy jelenleg mindannyian nagyon jók. Sokan vannak itt nagyszerű jövővel és jelennel, öröm nézni őket, Gavit, Pedrit…”

Visszavonulás

„Nagyon jól érzem magam, próbálok odafigyelni magamra. Az elitben játszom már sok éve és vannak még szempontok, amikben tovább tudok fejlődni. Amikor eljön majd a visszavonulás ideje, az kemény lesz. De még sok van hátra számomra.”