Raphinha: „Szeretnék most elnézést kérni mindenkitől”

Raphinha, a második gólszerző a mérkőzést követően értékelt a mix zónában

Raphinha kiváló mérkőzést játszott, ő szerezte a második, egyenlítő gólt, illetve ő végezte el a szögletet, amiből Marcos Alonso az első gólt fejelte. Mégsem ez szolgáltatta a fő beszédtémát a mérkőzést követően, hanem a reakció, amit a lecserélése kiváltott. A mérkőzés után higgadtabban nyilatkozott, bocsánatot kérve mindenkitől, valamint értékelte a 2-2-es döntetlennel végetérő párharcot is. 

Bocsánatot kért a viselkedéséért

„Már beszéltem a mesterrel a meccs után, de szeretnék most elnézést kérni mindenkitől. A mestertől ismét, Ferrántól, aki a helyemre állt be, és a szurkolóktól. Azonban esetenként annyira szeretnénk játékban maradni, hogy győzelemhez segítsük a csapatot, hogy így végződik. Emberek vagyunk, és vannak pillanatok, amiket nem tudunk kontrollálni. Tudom, hogy hibát követtem el, és szeretnék itt és most bocsánatot kérni mindenkitől, ez nem fog többé előfordulni. A nyerni akarás váltotta ki.”

Xavi reakciója

„Azt mondta, hogy rendben van, nyugodjak meg. A mester is volt játékos, ezért tudja, hogy ez előfordul. Nyilvánvalóan nem történhet meg, de van olyan, hogy nem tudod kontrollálni az érzelmeidet. Már bocsánatot kértem és holnap ismét bocsánatot fogok kérni a csapattól.

A mérkőzésről

„Tegnap már elmondtam, hogy nagy meccs lesz, így is történt. Aki látta a mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy nem bánta meg. Tudtuk, hogy milyen intenztiású mérkőzésre számítsunk, de tisztában voltunk azzal is, hogy milyen minőséget képviselünk. Ezek a meccsek akár döntők is lehetnének, két nagy csapattal. Hatalmas mérkőzés volt, 2-2-es végeredménnyel. Meglátjuk, hogy mit hoz a következő hét.