„Coutinho? Felnagyítják az ügyet, mert a mi klubunkban történik”

A Barça nehezen, de győzött a Real Sociedad ellen, így tett egy újabb nagy lépést a bajnoki cím felé. Coutinho és a közönség kapcsolatának igyekezett nem adni túlzott jelentőséget.

„Még nem vagyunk bajnokok”

„Természetesen a mai meccs nagyon fontos volt. Még 9 pontra szükségünk volt, hogy bajnokok legyünk. De az van, hogy nagyon nehéz nyerni. Megértem az embereket, hogy már szeretnék, és azt is mondják, hogy bajnokok legyünk, de még nem vagyunk. El kell menni a következő meccsre is, nyerni kell, és így tovább a végéig. Még nincs vége, és amíg nincs befejezve az utolsó meccs is, nehéz lesz.”

Fáradtság a BL után

„Amikor van olyan hétközi meccsünk, mint a Manchester elleni, ami elvisz minden fókuszt, ezt követően nehéz újból teljes erőbedobással küzdeni egy másik meccsen, ami ugyanúgy fontos meccs. De a BL-t követő mérkőzések mindannyiunknak nehezek.”

„Végül megszereztük a három pontot, és ennek a munkának van értéke. Az emberek tényként kezelik, hogy meg fogjuk nyerni a Ligát, de az Atlético is csak a 85. percben nyert.”

Rotációk

„Elképzelhető, hogy a következő meccsen lesz néhány változtatás.”

Hiányzott a gól

„Nem volt egy kényelmes mérkőzés, ők nagyon jól játszottak. Igyekeztek jól letámadni, hogy mi ne tudjuk hátulról felépíteni a támadásaikat, és ezt el is érték. Nem tudtuk jól kihozni a labdákat, ezen túl hiányzott a frissesség és a finesz a játékunkból. A gól aztán nyugalmat adott, a második félidőben jobbak voltunk, de a góljuk aztán őket húzta fel. Szerencsére Alba is betalált.”

Coutinho füttyöt kapott, amikor pályára lépett

„Szerintem vannak olyan dolgok, amik alapvetően nem olyan jelentősek, de mivel a mi klubunkban történik, mindenki nagyobb feneket kerít neki. A közönség Coutinhóval van és Coutinho is a közönséggel.”

Jön Vitoria az Alavés ellen

„Azt a meccset meg kell nyernünk.”