Dembélé újból megsérült… kihagyhatja Liverpoolt

Salah pedig Liverpoolban dőlhet ki

Ousmane Dembélé sérülékenysége kezd komolyan aggasztóvá válni a Barcelona számára, mert a francia támadó a Celta elleni bajnokinak már az első percében izomsérülést szenvedett a jobb combjának hátsó részén.

A játékos ugyan pár percig még pályán volt, de végül nem tudta folytatni a játékot. A mérkőzés közben elvégzett vizsgálatok még csak azt igazolták, amit mindenki láthatott, hogy combizom sérülésről van szó. Ennek a mértékéről az orvosi közlemény nem beszél, csak azt vetíti előre, hogy a vasárnapi vizsgálatok alapján lehet majd biztosat mondani.

De az szinte garantált, hogy ezek után Dembélé nem fog pályára lépni Liverpoolban, azt pedig leginkább Ernesto Valverde tudja, hogy ez neki mennyire nagy érvágás. Annyiból jelentős lehet, hogy Dembélé a csapat leggyorsabb támadója, és ennek lehetett volna értéke a várhatóan kockázatot vállaló vörösökkel szemben kedden. De az is igaz, hogy a Barcelona jó eséllyel 4-4-2-es hadrendben fog játszani, és nem biztos, hogy ez pont Dembélével a legoptimálisabb.

De akárhogy is tervezett Valverde, Dembélé sajnos valószínűleg kiütötte magát arról a meccsről.

Liverpoolban is van sérülés

A Barcelonával egy időpontban játszott a Premier League-ben a Liverpool együttese, és a mérkőzés folyamán Mohamed Salah olyan erősen ütközött a Newcastle kapusával, hogy a nyaka és a feje sérülhetett. Hordágyon hagyta el a pályát, neki is erősen kérdéses a játéka kedd estére.