Újra Dembélé nélkül: 10 hetes rehabilitáció

Az idő múlásával lehetett érezni, hogy Ousmane Dembélé legújabb sérülése is súlyos lehet, és sajnos ez beigazolódott. A franciának 10 hetet kell majd kihagynia, és a kiszivárgott hírek alapján ez még kevésnek számít, mert hogy pakliban volt az is, hogy meg kell műteni.

Végül ezt az opciót elvetették, amiben lehet szerepe a játékosnak és az ügynökének is – hiszen egy műtéttel Dembélé szezonja szinte véget is ért volna. Műtét nélkül kevésbé mondható ez el, ha a konzervatív kezeléssel a rehabilitáció sikeres. Dembélének combizom sérülése van a jobb lábán, azonban nem csak izom, szalagsérülése is van, ezért volt különösen hosszú az orvosok közötti véleménycsere a legjobb megoldásról, és ezért volt téma a műtét is. Az idő fogja megválaszolni, hogy jó döntés született-e.

Dembélé leghamarabb február végén térhet vissza, a BL-nyolcaddöntők és az idény második bajnoki Clásicója környékén, mert hogy a madridi Clásicót március 1-én rendezik. De még addig is nagyon sok idő van hátra, és Dembélének össze kell szednie magát.

Black Friday az Eurobarca Shopban! 3 napig akciók, akár 70% kedvezménnyel!

Ahogy arról már írtunk, a klub komolyan aggódik, és nem is érti, miért sérült meg újfent Dembélé, maga a játékos pedig a kiszivárgott információk alapján teljesen maga alatt van. Nem lesz könnyű újra lelket önteni bele, pedig ez is szükséges lenne ahhoz, hogy elinduljon egy újabb rögös úton.