4 hónapra dőlt ki Luis Suárez

Szinte biztosan befejeződött az urugayi szezonja

Luis Suárez vasárnap délután átesett a térdműtétén, emiatt pedig szinte biztosan befejeződött a szezonja. Az uruguayi csatárt a jobb térdén műtötték meg meniszkuszproblémák miatt, felépülése nagyjából 4 hónapot fog igénybe venni.

Sűrűsödnek a problémák a Barcelona háza táján. A hétközi Szuperkupa vereség és az azóta levegőben lógó edzőcsere kérdés után egy sérülés borzolja a kedélyeket a katalán fővárosban. A Barcelona az egyik sztárjátékosát, Luis Suárezt veszítette el, aki hosszú ideje küszködött már a térdproblémájával, a műtétre azonban csak a vasárnapi napon került sor. A beavatkozást végző szakember szerint a csatár felépülése nagyjából négy hónapot fog igénybe venni, de a műtét nem sodorta veszélybe Suárez pályafutását.

A Barcelona keretében jelenleg négy egészséges támadó található, Messi, Griezmann Pérez és a fiatal Ansu Fati személyében, ugyanis Suárez mellett Ousmane Dembélé is sérüléssel bajlódik.

Kérdéses tehát, hogyan fogja a Barcelona lereagálni az uruguayi sérülését, igazolni fog-e valakit a téli átigazolási időszakban vagy megpróbálják házon belül, a La Másiára támaszkodva kihúzni ezt az időszakot.