Hivatalos: Suárez teljes értékűen kezdi meg az edzéseket a csapattal

A friss várakozások szerint a Barcelona leghamarabb pénteken kezdi el az egyéni edzéseket a karantén időszaka után és ott lesz a résztvevők között az a Luis Suárez is, aki január óta sérült volt, és akinek a sérülése jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a Barcelona leigazolja Martin Braithwaite-et 18 millió euróért.

A hírt Fran Soto, a Barcelona erőnléti edzője erősítette meg a keddi online munkamegbeszélésen. És az az érdekes helyzet áll elő, hogy a csapat kezdő középcsatárának ezek lesznek az első edzései Quique Setién edzői csapatával, mert ő még a januári spanyol szuperkupa elődöntőben sérült meg az Atlético Madriddal szemben, mely végül Ernesto Valverde utolsó meccsévé vált. Suárezt ezt követően műtötték térdizületi meniszkusz sérüléssel, és négy hónapos kihagyást jósoltak neki az orvosok.

A rehabilitációja nagyon jól haladt, gyorsabban a vártnál, így nem meglepő, hogy most azonnal azt a munkát kapja, mint a többiek. Setién edző így beszélt Suárezről kedden egy interjúban:

“Mi nagyon bízunk benne, hogy egy nagy igazolás lesz. Egészen eddig volt téli és nyári átigazolási időszak, most van karantén átigazolási időszak is. Nagy reményeink vannak, hogy sokat jelent majd a jelenléte, láttuk, hogy milyen elképesztő erőbedobással dolgozott Juanjo Brauval (a klub fizioterapeutájával).”

A legszebb Barçás labdát keresed? Itt és most megtaláltad!  Irány a shop!