Dembélé is visszatérhet a barcelonai edzésekhez

Ousmane Dembélé visszatérésével sajnos még egyáltalán nem lehet tervezni, olyannyira, hogy nincs is most nevezve a Ligába, hiszen februárban pont az ő súlyos sérülése ürügyén igazolta le a Barcelona Braithwaite-et. De edzeni már a francia is visszatérhet a Ciutat Esportiva Joan Gamperbe.

Ez azt jelentené, hogy a rehabilitációját, mely még hónapokig eltart, ő is ott végezné a társai mellett, természetesen anélkül, hogy érintkezne bárkivel. Ő azonban nem vett részt a LaLiga által kiírt szűrővizsgálaton, hanem most tesztelte le őt a Barcelona orvosi csapata a lakásán, ugyanazon módszerekkel, és most az eredményt várják.

Ha negatív, akkor ő is napi szinten az edzőközpontban fogja folytatni a rehabilitációját, kap egy külön fizioterapeutát, aki felügyeli a munkáját.

Dembélé februárban szenvedett ínszalag szakadást a jobb combjában, az operációt követően 5-6 hónapos rehabilitációt jósoltak a számára. Ez alapján augusztusban lehet esély arra, hogy egyáltalán bevethető, de a probléma inkább ott van, hogy esetében nagyon nehéz bármit is megbízhatóan jósolni, hogy mikor lehet nem félve nézni minden megmozdulását.

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!