Ansu Fati részben a csapattal edzett

Kifejezetten jó hír a Barcelonának, hogy a tavaly november óta sérült Ansu Fati kedden ha nem is végig, de részben már a társaival együtt készülhetett – ezzel megerősíti azt a prognózist, amit Ronald Koeman is adott róla, hogy a 4. fordulóban pályán lehet.

Fati november 6-án sérült meg a Betis ellen, utána három műtéten is átesett, mert nem javult megfelelően a sérült térde. De úgy tűnik, hogy az utolsó operáció már sikeres lehetett, így ki lehet mondani, hogy Ansu közel teljesen meggyógyult. Így tudott kedden már a társaival együtt mozogni, és várhatóan ezt fogja tenni a következő hetekben is – végül pontosan ugyanazt a munkát végezve, mint a többiek.

A szeptember elején esedékes válogatott szünet előtt már csak egy meccset játszik a Barcelona: a Getafe ellen a hétvégén, ezen még nem szerepel majd a támadó, de a válogatott meccseket követő rangadón, a Sevilla ellen idegenben – a 4. fordulóban – már igen.

Ansu egészségének és további fejlődésének nagy jelentősége lesz a Messivel már nem bíró Barcelonában, hiszen Ansu tavaly ősszel amíg játszott, a csapata legjobbja volt. És a klub reményei nem titkoltan azok, hogy ő lesz a Barcelona első számú csillaga a következőkben.

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!