Zöld lámpa Ansu Fatinak

Ansu Fati visszatért hétfőn a Barcelona edzéseihez, és a következő napokban fokozatosan fog egyre többet és egyre nagyobb intenzitással edzeni, hogy a közeljövőben már mérkőzésen is visszatérhessen.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Fati hétfőn még csak 20 percet töltött a gyepen a társaival, inkább volt nevezhető az edzése egyfajta próbának, de ha továbbra is pozitívan alakul minden tréning számára, úgy lépésről lépésre fog többet és intenzívebben dolgozni. Mérkőzésen leghamarabb a jövő hét végén léphet pályára bajnoki meccsen, akkor a Barcelona Valenciába látogat a Levante ellenében. De ez tényleg a leghamarabbi lehetőség, inkább esélyes ezen a ponton az, hogy csak egy héttel később, a Cádiz elleni hazai bajnokin játszik újra.

Ansu 2,5 hónapja nem lépett pályára a Barcelonában, ezért amikor hétfőn kilépett a Ciutat Esportiva edzőpályájára, Xavi külön tapsot kért a számára. Az biztos, hogy a korábbiakkal ellentétben most óvatosabb lesz a visszatérése, nem csak a múltbeli problémái miatt, hanem azért is, mert most bőven vannak támadói a csapatnak, és jóval kisebb az az űr, amit be kellene töltenie.

Mindenestre ha minden rendben zajlik, akkor Fati másfél vagy két és fél hét múlva lépne újra pályára a Barcelonában mérkőzésen is.

Íme videók formájában is Ansu Fati hétfői pillanatai