Dembélé a hajrában: részben a csapattal edzett |VIDEÓ

A hétvége a Valencia elleni vereséggel kevés pozitívumot tartogatott a Barcelona számára, de annak azért egy kicsit lehet örülni, hogy egy erősítést hamarosan kap a csapat támadósora.

Ousmane Dembélé november 28-án sérült meg a Dortmund elleni hazai BL-meccsen – már sokadszorra az elmúlt években. Ezúttal is több hónapra esett ki, abban lehetett bízni, hogy a Bajnokok Ligája folytatásra felépülhet. És ez a terv a jelek alapján teljesíthető.

Dembélé a rehabilitációjának nagy részét Dohában végezte, egy hete tért vissza Barcelonába, ahol azóta edz. És vasárnap már a csapattal együtt edzhetett, még ha nem is csinálta végig az edzést. Ez alapján az is megtörténhetne, hogy a következő fordulóban, a Levante elleni hazai bajnokin pályára lép, de inkább esélyes az, hogy a klub és a csapat orvosai még kivárnak.

Dembélé kórtörténetét ismerve inkább az a valószínű, hogy a francia leghamarabb két hét múlva a Betis elleni idegenbeli bajnokin tér vissza, és a Levante ellen maximum szűk perceket kap. De az a cél, hogy már legyen a lábában meccs a Napoli elleni BL-nyolcaddöntőre, feltétlenül reális célkitűzés kell legyen – feltételezve, hogy nem esik vissza a sérülése.

A legszebb Barçás labdát keresed? Itt és most megtaláltad!  Irány a shop!