Tippmixerek, jövőbe látók, hungarokatalánok, nyereményvadászok, de legfőképpen kedves olvasóink! Ígéretünkhöz híven visszatérünk a régi hagyományokhoz és útjára indítjuk az EuroBarça tippjátékát, amiben a Barcelona meccsei mellett a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája többi mérkőzésére is tippelhettek, természetesen újra értékes nyereményekért. A tippjáték egy külső oldalon keresztül megy majd, ahogy  a VB tippjátéknál már kipróbálhattátok – nekünk tetszett a rendszer, úgyhogy nem is nagyon változtattunk rajta. 

A VB tippjátékkal bemelegítettünk már nyáron, most pedig folytatjuk a Tipperen a La Ligával és a Bajnokok Ligájával, ahol minden mérkőzésre tudtok tippelni. Csatlakozz, tippelj és bizonyítsd be, hogy a Barcelona drukkerei közül te mozogsz a legotthonosabban a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában – az első 5, illetve 3 helyezettet szokás szerint díjazni fogjuk! 🙂

– Ezúttal csak a bajnokság és a BL meccseire lehet majd szavazni, a kupára nem

– A bajnokság és a BL győztesére is lehet tippelni 20 plusz pontért, ami a végelszámolásban jól jöhet majd

Az La Liga tippjáték első helyezett díját később fogjuk felfedni, ez legyen meglepetés (de garanciát vállalunk rá, hogy tetszeni fog), a 2-5. helyezettek pedig az Eurobarca Shopjából választhatnak néhány terméket vagy használhatnak fel egy kedvezményre jogosító kupont egy következő vásárlásukhoz. A BL tippjáték első három helyezett az Eurobarca Shopjából választhat néhány cuccot vagy használhat fel kupont egy következő vásárláshoz.  Ezeket a későbbi választék és lehetőségek függvényében fogjuk felajánlani a bajnokság és a BL végeztével.

Az első tipp pedig tőlünk jön: mentsétek el könyvjelzőben a linket (www.tipper.io/hu/eurobarca, www.tipper.io/hu/eurobarcabl2018), vagy rendszeresen kattintsatok a menüsorban a Tippjáték menüpontra és ne felejtsetek el minden héten tippelni! Mi igyekszünk szólni minden forduló előtt, de csak rajtatok múlik meddig juttok – és most tényleg kitartónak kell lenni, hiszen jövő májusig még nagyon sok idő van. A pontozásról, szabályokról a Tipper oldalán találtok több infót (aki játszott velünk a VB tippjátékkal: a pontozás várhatóan azzal megegyező lesz.)

Csatlakozni itt tudtok:

http://tipper.io/hu/eurobarca-la-liga-tippjatek-5b716631a8201/?join_code=1be6a88389954f12c33a3e02ff052052

http://tipper.io/hu/eurobarca-bl-tippjatek-5b9be5e94a577/?join_code=f6ce7f876308ee58e575b7745a9962f0

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek egész évre!