Tippmixerek, jövőbe látók, hungarokatalánok, nyereményvadászok, de legfőképpen kedves olvasóink! Ígéretünkhöz híven visszatérünk a régi hagyományokhoz és útjára indítjuk az EuroBarça tippjátékát, amiben a Barcelona meccsei mellett a spanyol bajnokság többi mérkőzésére is tippelhettek, természetesen újra értékes nyereményekért. A tippjáték egy külső oldalon keresztül megy majd, a Tipper.io felületén, ahogy már megszokhattátok.

 Mind a 38 fordulóra tudtok majd tippelni, az eddigiekhez képest pedig változtattunk a pontozási rendszeren. Csatlakozz, tippelj és bizonyítsd be, hogy a Barcelona drukkerei közül te mozogsz a legotthonosabban a spanyol bajnokságban – az első 3 helyezettet szokás szerint díjazni fogjuk! 🙂

Az első tipp pedig tőlünk jön: mentsétek el könyvjelzőben a linket (https://tipper.io/hu/eurobarca-tippjatek-iyywkyvx), vagy rendszeresen kattintsatok a menüsorban a ,,Tippjáték!” menüpontra és ne felejtsetek el minden héten tippelni! Mi igyekszünk szólni minden forduló előtt, de csak rajtatok múlik meddig juttok – és most tényleg kitartónak kell lenni, hiszen jövő májusig még nagyon sok idő van. A pontozásról, szabályokról a Tipper oldalán találtok több infót.

Csatlakozni itt tudtok: https://tipper.io/hu/eurobarca-tippjatek-iyywkyvx?join=wwncyayr2t1jtl45 

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek egész évre!