Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek! Szerintem nagyon technikás is, és nagyon érzi ezt a posztot. Nálam tegnap Ő volt a MoM.
Flick mondjuk tudta, hogy kaphat bárkit, alatta beast lesz.
Casádó alapvetően nem egy klasszikus vkp, inkább egy kkp, aki 6-os és 8-as pozícióban is tud játszani (sőt jobbhátvédként is), Bernal posztja pedig egyértelmű és ott jobb teljesítményt is nyújt mint az előbbi. Amikor visszatért a sérülésből pont ezért maradt Bernal vkp poszton. Ahogy a másik topicban is említettem, én bármilyen vereségnél jobban sajnálom az ő sérülését. Minden szempontból megtestesíti a moderni pivot erősségeit. Labdaügyes, technikás, szerelései élményszámba mennek, fizikálisan tökéletes, amit ki is használ és ehhez komoly gyorsaság is járul és vezértípus. Az már csak hab a tortán, hogy olyan löketei vannak, amik a hálót is kiszaggatják. Simán kinézem/kinéztem volna (mindenki döntse el magának, hogy mit gondol, visszajöhet-e 100 %-osan) hogy idővel akár Rodri szintjét is megközelíti.ikajli írta: ↑2024.10.25. 08:46:14Azt szokták mondani, hogy az ő pozíciójában (DM) szereplő játékosok teljesítményét az egyszerű futball szerető tv nézők nem igazán tudják értékelni. Én sem vagyok szakértő, de azért egy-egy gólpassz, vagy más intelligensebb megmozdulás mégis kijön belőle meccsenként. Szóval annyira nem nehéz értékelni a teljesítményét.
Érdekes azért, hogy a szezon elején Bernal volt az első választás a pozícióra, és a szakértők el is ismerték a teljesítményét. Aztán a sérülése után jött Cassadó, és ő is jól teljesít. Mi lesz, ha Bernal rendbe jön? Szeritnem ebben a pozícióban nem kéne felváltva szerepeltetni őket. Az talán senkinek sem jó. Viszont akkor csak kell egy kezdő DM, és valaki meccs végi pihentető cserének. Ez utóbbi viszont elég hálátlan szerep, főleg úgy, hogy a játékos tudja magáról, hogy többre képes. Hát, nehéz helyzetnek gondolom. Minden esetre annál azért jobb, mintha egy megfelelő játékos sem lenne.
Tényleg nehéz rá mit mondani. Szerintem a szurkolók többsége a szezon elején azt mondta (én is!), hogy na, itt van kényszerből Bernal és Casado, előbbi nagyon jónak tűnik, utóbbi gyengécske, persze jobb, mint a semmi. Erre meccsről meccsre mit hoz, ez fantasztikus. Benne van Gavi erőszakossága, de Gavi durvasága és gépiessége nélkül. Benne van finomság is, ész is, nagyon-nagyon hasznos. És nem csak kiscsapatok ellen, hanem egy BM ellen is. De a tegnapi nem kivétel volt, mert jó ideje így játszik. Flick nagy ereje ebben van, első pillanattól kezdve látványosan kihozza a játékosokból a legjobbat, ez Casadóra külön igaz.bence0330 írta: ↑2024.10.24. 23:54:04Abszolút nem tudom, mit gondoljak róla, milyen szintű focista. Biztosan nem véletlenül volt 21 éves koráig harmadosztályban. Nem tudom, hogy ő most tényleg ennyire jó játékos, vagy Flick egyszerűen mágusként csak ennyire jónak láttatja, tökéletes láncszemként. Mert amit látunk tőle a pályán, az kb egy Zubimendi szint és stílus, csak nem 60 misiért, hanem ingyen. Meglepődnék amúgy, ha nem hívnák be a válogatottba a következő 2-3 válogatott szünet közül legalább az egyikben.
Legyen így. Szerintem olyan semmilyen szerepkörben van, amit szinte bárki lehozna az első osztályból. A komolyabb meccseken ő és Garcia emberhátrányt jelenthet, szerintem ott van a csapat gyengepontja.
Idő kell neki, még csak pár meccset játszott, és azért tegnap már voltak szép megoldásai. Másrészt, ezekre a kis meccsekre jó akkor előrébb vagyunk vele
Én személy szerint nagyra tartom az ilyen típusú játékosokat. Sokat ad egy csapathoz. Kicsit olyan, mint Gavi, csak nem annyira eszement módon farag!