18Barca99 írta: ↑2025.04.23. 10:11:54
Az igaz. Először triplázni kellene, aztán lehet "vitatkozni" azon hogy Rapha vagy Pedri, esetleg Lewa. Ha nem húzzuk be mindhárom kupát szerintem akkor minden esélye elszáll Pedrinek.
Szerintem akkor sem sok, hacsak nem lő most 2-3 BL meccsen clutch gólokat, amire felkapják a fejüket azok, akik nem néznek full meccseket. A kontinenstorna szerintem két okból is más, mint 3 saját kupa. Egyrészt ott a közös metszet (Carvajal majdnem aranylasztit kapott emiatt

), ami kiemeli egy csapatból. Ha mondjuk spanyolország nem nyer, Vini meg nyer a brazilokkal MVP-ként, akkor kérdés nélkül övé a laszti. Ha Anglia nyeri, akkor szinte tuti, hogy Bellinghamé. Egy adott csapatból szerintem a kontinenstorna fogja kiemelni a győztes közös metszet miatt.
Plusz az expozíció, az EB-nek iszonyatos hírértéke van,a VB-nek nyilván még nagyobb.
Ha idén nyáron nyerne Pedri a spanyolokkal EB-t, szerintem akkor is megkapná, ha mostantól bukjuk mindhárom klubszintű sorozatot. De idén ilyen nincs, szerintem kétlovas a verseny, Dembélé vagy Raphinha. Bár állítólag kicsit a klub vb is bele fog számítani, ami a mi esélyeinket csökkenteni fogja, ha azt megnyeri a Liverpool, akkor a BL-en kívül eszement szezont futó Salah még visszajöhet a képbe.
Plusz ha már meló és védekező statok, Raphinha is elvégzi azt bőven, ráadásul a termelés mellett. Szerintem idén kb mindent kipipál, ami az aranylasztihoz kell (kb minden támadóstatban európa egyik, vagy legjobbja, legnagyobb meló, vezér, cluch, BL, stb). Pedri nem. És ezzel nem azt mondom, hogy jobb játékos, ez aranylabda szemszög csak. Nálam pusztán mint játékos, a kettő egy szint kb. Csapaton belül fontosságban Yamalt is odaveszem az egy szintbe. Mindhárman olyat adnak, ami létfontosságú az esetleges címekhez, teljesen más módon.
De részemről legyen az első kettő Barcás, mindegy milyen sorrendben, akkor az azt jelenti, hogy nagy dolgokat értünk el.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy