Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, végülis így érthező.lacer írta:Igazad van bocs, én a téma nevét néztam...
"Ki minden idők lagnagyobb Barca csillaga?"lacer írta:Ronaldinho a RÉGMULT Barca sztájai közt, Figo meg sehol? értelmes..
na ne viccelj már!lacer írta:És holmarad Figo?!
Hát látod,bevallom énsem értem/emlékszem,h miért ment el anno,pedig akkor is figyelemmel követtem a Barca életétSubinho írta:rég voltam itt, mostanában sok a dolgom... és olvasom, h guardiola visszavolul! hááát, gyerekek én azt hittem ő ezt már korábban megtette... de ezek szerint tévedtem. olvasom, h mexikóban játszott!azért ez a srác talán többet érdemelt volna!!! mondjuk azt sem igazán értem, miért kellett 2000-ben elmennie Barcelonából, 29 évesen, pályája csúcsán, hogy aztán a Roma padján ücsörögjön és kiessen a Bresciával... Ez karrier??? Itt félistenként tisztelték!!! Xavit sokan hozzá hasonlítják!!! Nagy hülyeség volt ez a lássunk világot téma, mert senki nem akarta, h elmenjen!!!
biztos jó lenne, de voltak azért itt olyan játékosok, akik többet letettek az asztalra, mint a felsoroltak!!!ozsimiki írta:Nem lenne rossz,debarca0417 írta:Ez az egyik kedvenc témám!!
Sztem egy olyan meccs kéne amin a volt (de még aktív) barcások a mostaniakkal játszanak.
Rüstü
Reiziger Christanval F. de Boer Sorin
Cocu
Riquelme Davids
Rivaldo
Kluivert Ronaldo
Sztem jó meccs lenne. meg el lehetne vinni még: Quaresma, Figo, Luis Garcia, Larsson, Simao, Zenden, Overmars, Mendieta....stb
-ez a meccs a Barcáról szólna,ott meg egy ekkora árulónak,mint figo nincs helye![]()
![]()
- Rüstü meg kb jött,látott,és ment...
Rüstü helyett talán Hesp védhetne.ozsimiki írta:Nem lenne rossz,de
-ez a meccs a Barcáról szólna,ott meg egy ekkora árulónak,mint figo nincs helye![]()
![]()
- Rüstü meg kb jött,látott,és ment...
Nem lenne rossz,debarca0417 írta:Ez az egyik kedvenc témám!!
Sztem egy olyan meccs kéne amin a volt (de még aktív) barcások a mostaniakkal játszanak.
Rüstü
Reiziger Christanval F. de Boer Sorin
Cocu
Riquelme Davids
Rivaldo
Kluivert Ronaldo
Sztem jó meccs lenne. meg el lehetne vinni még: Quaresma, Figo, Luis Garcia, Larsson, Simao, Zenden, Overmars, Mendieta....stb
Mr. Master írta:Figo helyére azért egy Ronaldinho simán beférne
Ronaldinho asszem nem "régi".Gauchomester írta:Kéne egy gálameccs a Nou Campba. A régiek a mostaniakkal
Hö, mit csinált azzal a bíróval?gnorbert írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZseMvScrUSA
Olyanokat csinált (meg még olyanabbakat) mint 03:31-nél elkövetett kis móka...![]()
Nagy őrült volt, de zseniális futballista is 1ben...
Hát nem azt amit Raúl manapság...R. Luca írta:Miért, miket csinált![]()
![]()
![]()