Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mégsem m1.Rivaldinho írta:1épként 34 éves, tehát van még benne 1-2 év
Bleydh írta:Szerintem egy magyar volt: Kubala László. Olyan jó volt, hogy a Les Corts Stadion túl kicsi volt neki!! és most nekünk van a Camp Nou (98.000 nézö) Senki ezt csinálta; sem Cruyff, sem Maradona, sem Ronaldo, sem Ronaldinho stb...
Igen...pont ez a baj, h a régi csillagokrol nem igen hallotunk, és játxani sem láttuk oket. Ezért szeretem a régi felvételeket, mert így valamennyire megismerherem az akkori "királyokat".mrmonster írta:Apám például esküszik rá, hogy egy Asensi nevű játékos, aki a '70-es, '80-as években játszott, a Barça történelmének egyik legjobb játékosa volt.LG írta:Luis Enrique sztem is beférne...de még rajta kívul is sokan. Biztos vannak olyan játékosok is, akirol mi a fiatalabb generácio nem is hallotunk, de anno királyok voltak.
Apám például esküszik rá, hogy egy Asensi nevű játékos, aki a '70-es, '80-as években játszott, a Barça történelmének egyik legjobb játékosa volt.LG írta:Luis Enrique sztem is beférne...de még rajta kívul is sokan. Biztos vannak olyan játékosok is, akirol mi a fiatalabb generácio nem is hallotunk, de anno királyok voltak.
De Mendieta nincs is otFoolkiller írta:Khmmm khmmm kedves szavazat indito azért a klub egyik legendáját luis enriquet kihagyni.....
sztem siman befér ebbe a mezonybe ,jobban mnint mendieta
De a Barcába nulla volt. Nem csinált semmit.( néhány büntetőt belőtt..)barcafan írta:azéer több évet is lehuzott a valenciánál... és nem volt rossz. bár Guardiolának a nyomába se érhetLG írta:De azért mert volt 1 rovid idoszak mikkor toppon volt, még nem kell a legnagyobbak kozott említeni.
Azért ok nincsenek olyan jok mint a fent említettek!Barcelonafan írta:én még Mendietat is beírtam volna meg PuyoltLG írta:Cruyff, Beckenbauer, Puskás Ferenc és Platini mindenidok legjobb europai játékosai!!!
Mendieta...Barcelonafan írta:én még Mendietat is beírtam volna meg PuyoltLG írta:Cruyff, Beckenbauer, Puskás Ferenc és Platini mindenidok legjobb europai játékosai!!!
én még Mendietat is beírtam volna meg PuyoltLG írta:Cruyff, Beckenbauer, Puskás Ferenc és Platini mindenidok legjobb europai játékosai!!!