Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi a szám címe ami akkor megy amikor a gyerek bevágja a kapufás gólt??Gareth Tello írta:Gabarrón kis gólja a Celtic ellen (NextGen Series): http://www.youtube.com/watch?v=KmFlF56Brpg
amúgy mi van Gai Assulin-nal??Erxy írta:A B csapat első hivatalos igazolása: Joan Ángel Román. 19 éves középpályás, a Manchester City tartalék csapatából került át. Korábban játszott az Espanyol akadémiájában is, 12M euro a kivásárlási ára, a szerződés hossza 3 év.
De kérem, ő az új RomárioLG írta:Azért érdekes, h brazil, 18 éves, Romario fia, és csak most hallok róla először.Bár lehet, csak én vagyok tájékozatlan.
Csak azért fura, mert Brazíliában, ha vki csinál egy bicikli cselt, akkor már ő az új Pelé, ráadásul neki még az apja sem akárki, ami még egy ok lenne az agyonsztárolására.
Néztem róla vidiket régebben, úgy emlékszem, h igen csatár.Olvastam a cikket én is a sport honlapján, remélem jó lesz!A vezetőség most nagyon beindult a B megerősítésében, készülnek nagyon az ifi El Classicora!Gareth Tello írta:Ha fele olyan jó, mint az apja, már akkor is nagyon jól járunk vele. Egyébként ő milyen poszton játszik? Csatár?Erxy írta:Romario fia, Romarinho (18 éves) ezen a nyáron csatlakozik a Barca B keretéhez.
Lehet, hogy csak arra gondoltak, hogy pont, vagy majdnem ugyan-olyan jól játszik mint Messi 6 évesen...Ám szerintem nem lesz még1 ilyen jó játékos, mint Messi.LG írta:6 éves, de már brazil Messi...Hogy tudnak vkik ennyire idióták lenni?
![]()
Amúgy sok sikert a srácnak, de ezt az új Messizést felejtse el mindenki, a srácnak is könnyebb lesz.
6 éves, de már brazil Messi...
Ha fele olyan jó, mint az apja, már akkor is nagyon jól járunk vele. Egyébként ő milyen poszton játszik? Csatár?Erxy írta:Romario fia, Romarinho (18 éves) ezen a nyáron csatlakozik a Barca B keretéhez.
A kivásárlási ár lényege pedig pont az, h ha azt kifizetik, viheti őket. Persze ez általában mindig irreális magas összeg, szóval nem valószínű, h ez a gyakorlatban megtörténne.sjd írta:Az miért lenne szerződés kérdése, hogy Zubiék el akarják-e passzolni Sergi-t, pont úgy, mint Romeuval tették?sura írta: Manapság már minden 17-18 éves játékosnak szerződés rögzíti a kivásárlási árát. Ha egy csapat rosszul szerződik a fiataljaival, az magára vessen.
Az nem nagyon fordult még elő, hogy a B csapatból egy játékost a Barca akarata ellenére vittek volna el (ificsapatból persze volt már ilyen)sura írta:És egyáltalán, elmúltak már azok az idők, amikor egy felnőtt korhoz közeledő, vagy pláne azt átlépett, magát tehetségesnek tartó játékost kielégítené az, hogy a B-ben játszik-
Az miért lenne szerződés kérdése, hogy Zubiék el akarják-e passzolni Sergi-t, pont úgy, mint Romeuval tették?sura írta: Manapság már minden 17-18 éves játékosnak szerződés rögzíti a kivásárlási árát. Ha egy csapat rosszul szerződik a fiataljaival, az magára vessen.
Szerintem meg összeteheti a két kezét, egy csapatnál nincs olyan lehetőség (na jó, most a Realnál lesz ilyen) , hogy az ificsapatból kikerülve egyből a másodosztályban próbálhatja ki magát. Nem hiszem, hogy bárkinek is nagyobb kihívás lenne egy Chelsea vagy egy Arsenal Reserves, aztán meg a kölcsönözgetések a harmadosztályba, ahol ki tudja, játszik-e:sura írta:És egyáltalán, elmúltak már azok az idők, amikor egy felnőtt korhoz közeledő, vagy pláne azt átlépett, magát tehetségesnek tartó játékost kielégítené az, hogy a B-ben játszik-