Ter Stegen mindössze 22 éves,szinte hihetetlen hogy velem egykorú,és már a Barcelona 1-ese virít a hátán

Hajrá Marc!
Sajna egyetértek. Van akibe jobban, van akibe kevésbé. Casillas is sokat potyázott világ életében, de attól még senki sem kérdőjelezte meg a képességeit. Remélem ez 10-15 év múlva MAtS is hasonló karriert tudhat majd maga mögött...Alcantara írta:Tök mindegy mennyit véd, ez egy hatalmas potya volt. Benne van egy kapusban bármikor...
Mert egy PSG elleni meccs a csoport elsőségért, vagy az Atletico elleni csörték a kupában mire mentek akkor? Vagy mi számít élet-halálnak neked?Res írta:Ezt látja az edző is: még nem védett olyan meccsen ami életre-halálra ment.
Bízzuk ezt a Mesterre...visca el barca írta:...de fordítva kellene őket védetni, bravo rutinja jobban jönne úgy h kevesebbet véd, míg a bajnokságnak egy-két potya belefér.
És szerinted, ha csak a kupában véd mitől lesz magabiztosabb?fz9999 írta:Nem értem miért keresi mindenki a "kifogásokat"... Suarez eladta, meg szitált a labda. Nem Ifi-1-ben vagyunk, egy 25 méterről középre menő lövést minden körülmények között fogni kell.
Védett 10 meccsen ezeken csinált lega. 4-5 fatális hibát. Nem értem miért nem csak a kupában véd egy ilyen bizonytalan kapus. Majd ha kellően magabiztos lesz... De erre így rámehet a BL sajnos.
Ne szépítsük, ez kapushiba volt... Egyre inkább kicsinek érzem magunkat LE mellett. A szezon elején mindenki - köztük én is - biztos voltam benne, hogy MAtS lesz az első számú kapus. Bravo fantasztikus, Ter Stegennek még kell fejlődnie. A képességei mindenesetre adottak ezt tegnap is láthattuk szóval semmi pánik, jó lesz ez, csak ki kell várni!!!Petr írta: U.i.: Az egyébként nevetséges, hogy a lövőjátékosnak mekkora területe volt..
Azt hittem, van videó is.Stalkyard írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... it-2394327
Ezek szerint nem csak nekünk tűnik fel.![]()
Egyébként őszintén remélem, hogy igaz ez a hír, mármint az hogy tisztelik őt a csapattagok, és nagyon remélem hogy kivárja a sorát és itt marad, mert nagyon csalódott lennék ha eltékozolnánk őt.
Csbal írta:Azért ne ájuljunk el attól, h pontosan passzol. Szomorú, h ha már ezt is meg kell dícsérni egy labdarúgónál. Ok, h tehetség meg ígéretes, de nehogy már a passzt megdícsérjük ha pontos. Ez olyan mintha messinél a labdaátvételeket ajnároznánk ahányszor sikeresek
jaa, tényleg, hogy ez nem jutott eszembe... Más milyen akciógólt nem is láttam még. Amikor nem ilyen rohangálós kapusunk volt, mindig így kaptunk gólt. Én is szarkazmussal mondom;)Petr írta:Az is egy jó megoldás, hogy az ellenfél belövi a védelem mögé a labdát és abból kap a csapat gólt. szarkazmus offCsbal írta:ezt nevezik divatnak. Amiota Neuer játsza az eszét és sokszor söprögetőnek hiszi magát, azota ez az etalon. Szvsz nevetséges.
Az is egy jó megoldás, hogy az ellenfél belövi a védelem mögé a labdát és abból kap a csapat gólt. szarkazmus offCsbal írta:ezt nevezik divatnak. Amiota Neuer játsza az eszét és sokszor söprögetőnek hiszi magát, azota ez az etalon. Szvsz nevetséges.
mondhatok valami meghökkentőt?Csbal írta:ezt nevezik divatnak. Amiota Neuer játsza az eszét és sokszor söprögetőnek hiszi magát, azota ez az etalon. Szvsz nevetséges.
ezt nevezik divatnak. Amiota Neuer játsza az eszét és sokszor söprögetőnek hiszi magát, azota ez az etalon. Szvsz nevetséges.gg86 írta:Ha annó valaki Valdes "lábmunkáját" dicsérte egyből lehurrogták, hogy hátde amúgy béna és a kapusnak nem a passzolás a dolga. Változott a világ, most már ki lehet emelniCsbal írta:Azért ne ájuljunk el attól, h pontosan passzol. Szomorú, h ha már ezt is meg kell dícsérni egy labdarúgónál. Ok, h tehetség meg ígéretes, de nehogy már a passzt megdícsérjük ha pontos. Ez olyan mintha messinél a labdaátvételeket ajnároznánk ahányszor sikeresekPersze ezzel nem a német ellen vagyok, drukkolok neki, hogy meghatározó kapussá váljon itt, csak tényleg érdekes ez a "szemléletváltás"