A régmúlt Barca csillagai
most tévedtem az eurobarca e topikjára..és feltünt mintha egy két név hiányozna a rég múlt csillagai közül!!!??
En meg ma láttam 1 musort a 74-es VB-rol, Cruyff akkora játékos volt, h nincs olyan jelenleg aktív futtbalista akit lehetne hozzá hasonlítani. Oda lote a labdát ahova akarta...hihetetlen
Nála már Gerd Muller és a Császár játéka tetxett jobban.

Örülök a Kubalás cikknek, végre...!
Amúgy az FC Barcelona centenáriumi ünnepsége alkalmából megrendezett "minden idők legjobb Barca játékosa" szavazásának teljes végeredménye nincs meg valahol?

Amúgy az FC Barcelona centenáriumi ünnepsége alkalmából megrendezett "minden idők legjobb Barca játékosa" szavazásának teljes végeredménye nincs meg valahol?

- Subinho
- Director del Fútbol
nekem Romario a nagy kedvencem! nagyon nagy játékos! mit nem adnék ha 10 évvel fiatalabb lenne!!! akkor legalább láthatnám minden héten játszani a sport tv-n... rengeteg gólt lőtt a válogatottban is, mégis sajnos sokat mellőzték...
ennek ellenére kicsit már túlzásnak tartom ezt, h még 40 évesen is aláírt még 1 évet... de el akarja érni az 1000 gólt, mint Pelé. hát, rajta, még 56 gól kell!!!
ennek ellenére kicsit már túlzásnak tartom ezt, h még 40 évesen is aláírt még 1 évet... de el akarja érni az 1000 gólt, mint Pelé. hát, rajta, még 56 gól kell!!!
-
- Director del Fútbol
Hihetetlen, hogy még mindig bírja, ráadásul gólkirály lett a brazil bajnokságban, ami fiatalon is óriási teljesítmény lenne. Hát igen, a 94-es brazil válogatottat még szerettem, Bebetoval nagyon jók voltak elöl...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Max. 1 év. Tovább már ő sem fogja húzni szerintem..redlions írta:Szerintetek Romario meddig folytatja? A végén még újra a Barçába fog igazolni...![]()
A viccet félretéve! Elképesztő az ürge.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintetek Romario meddig folytatja? A végén még újra a Barçába fog igazolni...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Jaj, csak most veszem észre. Köszönöm szépen!!!Enrique írta: + Rivaldo (Taibinak külön küldöm!)

-
- Jugador del Barça
Cruyff vmiért 2x volt bent, és ki lett szedve, és ujra be lett téve, ezért nincs sehol, amugy én rá szavaztam, 3 Aranylabdalaci18 írta:Ez a szavazás nem mutata reélis eredményt az elfogultság miatt szavaztak így az emberek. Most őszintén Cryuff 3szoros aranylabdás az egyik legnagyobb játékos volt a világon és a szavazásban nincs sehol. ?????????

-
- Llegenda del Barça
sárgát sem kapott, a legsportszerűbb angol játékos volt. mellesleg embernek sem egy utolsó vki.
ahányszor látom a híres mondását, annyiszor röhögök rajta.
mondjuk, pont a 86os vb-dőlt meg a bugi... (sajnos)
ahányszor látom a híres mondását, annyiszor röhögök rajta.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Pályafutása végén kapott egy fair play díjat, mert - ha jól emlékszem - soha még csak sárgát sem kapott (vagy ha kapott, akkor is elenyésző számút)! Erről volt még híres a már említett mondata mellett.
Nem, én úgy tudom, hogy csak második lett egyszer 86-ban, amit egyébként elsősorban annak köszönhetett, hogy a VB-n ő lett a gólkiály. Ez talán a legnagyobb egyéni elismerése. Bár ebben nem vagyok biztos, de mintha pont ez után a VB után jött volna a Barcához, még Terry Venables hozatta. Pár évig volt nálunk, nagyon jó játékos volt.LG írta:Nem tudom mikor, de Aranylabdát azt kapott.antiimperialista írta:Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Nos az egyik mondása (ami mára szerencsére megdőlt): A foci egy olyan játék, amit 22-en játszanak és mindíg a németek nyernek.
A másik, amire kíváncsi lennék, az egy díj, amit kapott pályafutása végén.
De tényleg, mindenki erre a mondására emlékszik

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- laci18
- Jugador d'estrella
Ez a szavazás nem mutata reélis eredményt az elfogultság miatt szavaztak így az emberek. Most őszintén Cryuff 3szoros aranylabdás az egyik legnagyobb játékos volt a világon és a szavazásban nincs sehol. ?????????
Nem tudom mikor, de Aranylabdát azt kapott.antiimperialista írta:Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
Nos az egyik mondása (ami mára szerencsére megdőlt): A foci egy olyan játék, amit 22-en játszanak és mindíg a németek nyernek.
-
- Director del Fútbol
Ott a pont!Lujo írta:Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.
- Lujo
- Capitá del Barça
Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Lujo
- Capitá del Barça
Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.antiimperialista írta:Engem meglepett, de egyben le is nyűgözött! Minden tiszteletem Luchoé!
Azt viszont sajnálom, hogy Gary Linekert nem ismeritek. Van itt valaki, akinek vannak emlékei róla?
Vagy tudja valaki, hogy mivel tett szert nagy ismertségre a focivilágban (azon kívül, hogy '86-ban és a vb gólkirálya lett, '90-ben is az élmezőnyben volt)? Két dolog is van, az egyik egy nagyon híres mondás. Ha valaki tudja valamelyiket, írja be. A megfejtés(eke)t nemsokára beírom ide. Addig várom a válaszokat!

- Lujo
- Capitá del Barça
Hát persze hogy van olyan ember itt aki tudja, hogy ki is az a Gary Lineker. Azért nem mindenki olyan fiatal itt, hogy ne hallott volna róla.antiimperialista írta:Engem meglepett, de egyben le is nyűgözött! Minden tiszteletem Luchoé!
Azt viszont sajnálom, hogy Gary Linekert nem ismeritek. Van itt valaki, akinek vannak emlékei róla?
Vagy tudja valaki, hogy mivel tett szert nagy ismertségre a focivilágban (azon kívül, hogy '86-ban és a vb gólkirálya lett, '90-ben is az élmezőnyben volt)? Két dolog is van, az egyik egy nagyon híres mondás. Ha valaki tudja valamelyiket, írja be. A megfejtés(eke)t nemsokára beírom ide. Addig várom a válaszokat!