fanbarca írta:Lehet itt védeni, de 95 százalékban ez a mai botlás az ő sara.
A hibája után összezuhantak a játékosok, már nem voltak úgy ott fejben.
Még hogy nem volt az ő hibája? Ha az utolsó 5 méteren nem áll meg, akkor kivédi. De megállt, mert nem hitte, hogy bemegy. Ez nem így működik. Jön a labda, ráugrasz, kész.
Volt még két idióta kijövetele. Kapom a szívrohamot ha nála van a labda.

Ez az ő gólja volt, ezzel nem lehet vitatkozni, de hogy az ő sara lenne, hogy leikszeltünk?!

Ha a játékosok összezuhannak egy kapushibától akkor szerintem ne is menjenek ki a pályára. Ráadásul nem is 80. percben volt. Inkább zuhanjanak össze a kihagyott helyzetek miatt.
Két kijövetel meg nagyon is kellett mert egy egyszer Piquét hagyták ott és vezethették volna 1vs1-ben egy másiknál meg azt hiszem Busquets volt hátul amikor ment egy hosszú labda.
Azt én sem értem miért hitte olyan biztosra, hogy mellémegy, mert ha rástartol kiszedhette volna. Nem is állt nagyon kint, gyorsan lereagálta.
Az a másik nagy pechje, hogy korrigálni nem nagyon tudott. Egy veszélyes szituáció volt a meccsen, azt ki is fogta ahogy kell. Ez a legsz...rabb, mikor hibázol egyet de nem tudsz javítani. Mintha valaki kihagy egy tizenegyest, de utána bármit is csinál nem kerül olyan helyzetbe, hogy gólt rúghasson.