Belevettem a döntőket, de amúgy igazad van, EB-t elfelejtettempalesz77 írta:Csak most az EB miatt erőltetettebb menet lesz, ilyenkor több hétközi forduló szokott lenni. A döntőket meg azért belevenném, elvégre ha végigvédett egy kupasorozatot a végén nem raknám már ki.. Úgy kb egyenlőre jönne ki a meccseik száma szerintem - idén is 26-31 lenne az elosztás ezzel a módszerrel, hogy kevesebb hétközi forduló volt, ami nem rossz szerintem.nzxtpo írta:Végigszámoltam az idei évben a kupa+bl meccsek (mert ugye a két döntő nem hétközben van) + a hétközi fordulók 26 meccset jelentett volna (ebben benne van a BL döntő is), úgyhogy utána számolva mégsem olyan ígéretes, mint ahogy hangzott. Arról pedig ne is beszéljünk, ha jövőre kiesnénk előbb mindkét sorozatból, akkor ez még kevesebb meccs lenne.

szerk: amúgy mindenki el van ájulva MAtS-tól, én is nagyon szeretem, de benne van a potya, és Bravo is remekül védett végig a szezon során, sokszor mentett olyat, ami pontot vagy pontokat ért. Szezon elején kicsit mérges voltam, hogy miért jön két ilyen kapus, aztán jött a sérülés, és Bravoé lett a bajnokság, de fordulóról fordulóra győzött meg, úgyhogy én nyugodt leszek bárhogy is lesz a felosztás jövőre. Az tény, hogy a német még fiatal úgyhogy kell neki a meccs, de Bravoval se lehet kitolni egy ilyen szezon után.
Végre úgy tudok leülni egy meccs elé, hogy nem izgulok, mert magabiztosságot sugároz mindkét kapusunk, Victort is szerettem, de nála sokkal jobban paráztam.