Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem, a hétvégén a Gavà ellen végre összeáll a Marlon-Tarín páros...Gerard López: "Marlon is a centre back who is great on the ball. He has to adapt to European football, but he has a bright future."
Aleñá: "Marlon is very strong and good on the ball. He has the characteristics that a centre back at Barça's first team needs to have."
Palencia: "Marlon has adapted very well, thanks to his humility, hard work and cheerfulness. He is technically and physically strong."
Carbonell: "Marlon has been training very well, always smiling. I'm sure that he will still improve and contribute a lot to the team."
Messias2 írta:Grimaldo kisebb gólt lőtt.
Hasonlóan látom én is. Tarínnak örülnék még, de úgy néz ki, Lucho Marlon preferálja, illetve arra leszek kíváncsi, hogy Ferran kap-e majd lehetőséget egy-egy többé-kevésbé tét nélküli meccsen, akár csak 10-15 percet is. Ő is jól kezdte a szezont.palesz77 írta:Szerintem a kupában Kaptoum mindenképp játszik majd egy keveset, de lehet még Alena is. Marlon se lepne meg, plusz a Nili/Palencia kettősből valaki, ha Vidalt totál elfelejti a Kupa első fordulójáig Lucho - gondolom Nili lesz az, ő edz a felnőttekkel mindig. Még nagyon esetleg Mujica, de rá nem tennék sokat.
Kösz. Ebből - amennyire értek LE-ül, csak Marlon számára vélek kihallani bíztatást _ Alena számára meg nagyon nem.palesz77 írta: Akár, én az alapján mondtam ezt csak, hogy ki hányszor edzett a felnőtteknél, meg a múltban miket hallottam róluk. De ha érdekel:
Trained with the first team most times in September so far: Marlon 10 - Carbonell 6 - Kaptoum 5 - Alfaro Gumbau 4 - Moi Mujica Nili 3
Itt meg meg tudod nézni, hogy az előszezon alatt kik mikor edzettek az első csapattal.
Akár, én az alapján mondtam ezt csak, hogy ki hányszor edzett a felnőtteknél, meg a múltban miket hallottam róluk. De ha érdekel:Samper írta:Marc Cardona akkor se, ha felgyógyul és formába jön?
palesz77 írta:Ott volt még Kaptoum és Aitor is. Szerintem a kupában Kaptoum mindenképp játszik majd egy keveset, de lehet még Alena is. Marlon se lepne meg, plusz a Nili/Palencia kettősből valaki, ha Vidalt totál elfelejti a Kupa első fordulójáig Lucho - gondolom Nili lesz az, ő edz a felnőttekkel mindig. Még nagyon esetleg Mujica, de rá nem tennék sokat.
Kár lenne érte, sajnos ez a mai világ se segíti a mostani fiatal "sztárokat". Nagyon könnyen elhiszik magukról, hogy mekkora sztárok....Leginkább a média sztárolja fel őket és rak rájuk néha olyan terhet, amit lehet nem kellene.noname írta:Halilovic a legtehetséágesebb ifi, akit Messi óta láttam. Hatalmas kár lenne érte, de több edző ugyanarra panaszkodik. Biztos van benne vmi...
Carles Aleñá vs Mallorca BSamper írta:A beszámolók szerint csak Alena dörömböl az A kapuján.
Nekem se sok olyan játékos rémlik, akiről 1 labdaérintés után érenzi lehet, hogy ő valami több, de ilyen mentalitással semmire nem viszi majd komoly szinten. Kár érte nagyon, jó eséllyel újabb áldozata lesz a túlsztárolásnak, 20 évesen már azt hiszi ő valaki, és nem kell annyit dolgoznia, pedig még semmit nem ért el igazából.. Kívánom, hogy valami kattanjon még időben vissza nála, de nem sok esélyt látok rá.noname írta:Halilovic a legtehetséágesebb ifi, akit Messi óta láttam. Hatalmas kár lenne érte, de több edző ugyanarra panaszkodik. Biztos van benne vmi...
Az alapján, amit eddig láttam tőle (én sem tudtam megnézni az összes eddigi Barça B-meccset idénpalesz77 írta:Niliről pedig mit lehet tudni? GT, Chino, ntibi67, aki látott mostanában B meccseket, tudna írni róla kicsit? Az előszezon alatt nekem kifejezetten tetszett, ha védekezni tud, akár beugrós a kicsik ellen tényleg lehetne januárig, ha SR-nek pihi kell..
Nem volt más sztem, De La Penat visszavettük, de addigra bőven túl volt az 50 meccsen, utána meg csak néhányat játszott. Sokkal több volt abban a fickóban.palesz77 írta:Talaltam jopofa kepet, 79 ota az osszes jatekos rajta van poszt szerint, aki a Masiabol jott, es 50-nel tobb meccset jatszott itt. 39 ilyen jatekos van eddig, ha Piquet, Albat es Cescet is beleszamoljuk - meg az oregek majd megirjak, ha a regiek kozul is volt olyan, akit csak visszavettunk.