2024.11.15. 13:06:38
A trendek lehet, hogy majd igazodnak is a túlterheléshez, és csökkenésnek indul az átlag - de közben meg ugye ott van pl. az ffp, ami miatt meg megindulnak felfelé. Szóval legyen okos az ember. MEg ugye a rövidnek is van hátránya a klubra nézve, ha nem hosszabbít egy játékos, kisebb összegekért lehet értékesíteni, és nagyon hamar kell újratárgyalni, gondolkodni, mi legyen.
Arában reménykedem még, mert ő ha jól rémlik, főleg izomgondokkal esegetett ki, és egy ekkora ember esetében ilyen sebességnél azt tippelném, hogy fokozott fontosságú a tökéleteshez közelítő erőnléti edzés, belőle simán lehet szerintem egy Pedri, Flick kezei között el tudom képzelni, hogy minimalizálják a sérüléseket. Chris esete alapvetően krónikus íngyulladás, lehet, hogy nagyon tökéletes felkészítéssel jobb esetben megelőzhető a felbukkanása, de az mindenképp necces.
De Fatinak szerintem is lefőtt a dolog, legalábbis a topfociban. Én nem bánom, hogy megpróbáltuk még egyszer (nyilván amúgy mi mást tehettünk volna, senki nem vette volna meg), még ha nem is jött be, mert volt benne annyi lehetséges potenciál, ami miatt megérhette volna. Nyilván 1-2% még most is van erre, de max ennyi.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy