2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A 18/19-es szezonig mondott le a fizetése egy részéről, ami utána folyamatosan emelkedett. Az összes oldalon a jelenlegire 600 000 font körül írnak (Capology, AiScore,TT...), ami kb. megfelel ennek a az összegnek. Gondolom ha elmenne kellene visszamenőleg fizetni valamit (vagy folyamatosan tovább az elmaradt összeget) viszont a regisztrációkkal már nem lennénk olyan bajban, plusz pénz is állna a házhoz.Umbrella írta: ↑2024.07.23. 13:33:53Szerintem bruttó összegek voltak a cikkben.
Eszerint is ilyen bruttó 16 milla az alapfizuja:
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 6_102.html
Szerintem bruttó összegek voltak a cikkben.
Az ilyen 37-40 milliós éves fizukat sosem támasztották alá.
Christensen nem nagyon játszott együtt DJ-al a középpályán. Talán még az elején, ott február körül 3-4 meccsen? Kb felváltva voltak sérültek. De azon a pár meccsen az működött, igen. De ott is Christensen volt a változás, a kulcs. Vele utána még sok hétig, DJ nélkül is atomstabilak voltunk, amíg le nem sérült, sőt még jobbak is, mikor Pedri vagy Gündogan volt mellette, és nem DJ.tatesz1990 írta: ↑2024.07.10. 12:42:31Christensen akkor tűnt igazán jónak, mikor párban játszottak, mert olyankor ő egy hátvéd volt a középpályán. Csak odaadta a megszerzett labdát de Jongnak, aki nagyon magabiztosan hozta ki a labdákat. Pontosan a holland volt a kapocs a feltolt Gündogan/Pedri és a védők között. Szerintem a csapat gyengesége pont ez a két 6os és egy 10es középpálya rendszer volt. Túl nagy hely maradt, ami miatt nem lehetett gördülékeny a játék.
Abban viszont igazat adok Neked, hogy a bértömege gondokat okoz. De nem hiszem, hogy az eladás az egyetlen járható út.
Szerintem viszont Bellingham igenis szintet lépett a Madridban.bence0330 írta: ↑2024.07.10. 12:34:18
Kicsit igen, szerintem nagyon lassú fejben a döntéseknél, idén pl. Raphinha meccsenként vagy 8-10-szer indult be a védelem mögé, de amikor feljebb volt tolva, Güdogannal sem volt ritka.
Bellingham szerintem nem volt gyengébb a Dortmundban, mint a Reálban, főleg egész szezont nézve, nem csak az őszét. Az egész csapat nyilván gyengébb volt, kisebb volt a reflektorfény, meg annyival több lehetősége is volt, plusz egy évet öregedett, az ő korában az is számít, ezzel a 2-3%-al lett szerintem jobb.
Flick-kel bizonyára jobb lesz, nem kételkedem benne, de akkor is 3-4 játékos elöl fogja foglalni a bérkeretet, amivel sokkal előrébb vagyunk, és ha még jobb is lesz, annyival nem, hogy ezt igazolja.
Lewyvel ugyanez a gond, csak más topik, és ő legalább marketingben visszahozza az ára jó részét, meg ott benne van, hogy jól használva megint klasszis center lesz, mondjuk még egy évre.
Kicsit igen, szerintem nagyon lassú fejben a döntéseknél. Hátul is ezzel van a gond sokszor, fejlődött benne, de még mindig rástresszel, ha szűk a terület, rácsavarodik a labdára. Pl. egy Pedri mindig egyérintővel dobja ki ilyen szituban a szélre, annyival is gyorsabb a támadásépítés és annyival is nagyon biztonságban vagyunk.tatesz1990 írta: ↑2024.07.10. 12:28:54Vajon az Ő hibája-e, hogy egy felcipelt lábánál nincs beinduló ember a védelem mögé?!
Ezek, amiket leírtál edzői döntések, felelősségek. A jó csapat és stratégia jobbá teszi a benne játszókat, nem fordítva. Ne a játékos emelje fel az edzőjét és a stratégiát.
Ott van ellenpéldaként Ancelotti Realja. Középcsatár nélkül, átalakította a csapatát helyet csinálva Bellinghamnek, akit új szintre emelt!
Vajon az Ő hibája-e, hogy egy felcipelt lábánál nincs beinduló ember a védelem mögé?!bence0330 írta: ↑2024.07.10. 12:15:29Közutálat tárgya, ha ilyen van, szerintem csak a fizetése és az ahhoz képest betöltött szerepe miatt van, és hogy nem hajlandó távozni, pedig évek óta szeretné a vezetőség is. Igen, érthető az ő fele, de attól még mindenki a Barcának szurkol, és nem neki. Ha távozna, lehetne csapatot építeni, még akkor is, ha DJ tényleg nagyon jó játékos lenne, és ennek az ő akarata az akadálya.
Plusz benne köszön még vissza Bartó. Ez nyilván nem az ő hibája, de tuti sok ilyen asszociáció is van.
Lewy meg pár oldal szerint a legjobb játékosunk volt. Közben meg a meccsek zömén kb a legrosszabb mezőnyjátékos a pályán, nem csak a csapatból, hónapjai voltak, mikor egy egyenes passz túl magas szint volt neki.
Griezmann is remek játékos volt, sokkal jobb, mint FDJ, mégsem volt jó a rendszerünkben, nem illett ide. Tök jó, hogy pl, DJ a világ egyik legjobb középpályása progresszív labdacipelésben, és van, ahol ez egy óriási fegyvertény, de megeszem a kalapom, ha ebből kettőnél többször történik bármi egy egész szezonban. Rendszerint az a vége, hogy megáll, vár egy sort, visszafordul, a többiek sosem értették, mit csinál, és ő sem értette soha, hogy a többiek mit csinálnak. Egyszerűen 1-1 jó perióduson kívül nincs összhang közte és az összes többi játékos között. Kicsit mintha bedobnál egy baromi jól képzett operaénekest vagy szaxofonost egy rockbandába. Egyszerűen mások.
FDJ egy pozícióban nagyon jó, mi meg olyat talán sosem játszottunk vele. Hiába jó egyénileg, ha nincs posztja, parttalan amit csinál, gólokra, gólpasszokra képtelen, hátra meg nem ad stabilitást. Gondolom úgy jön ki a magas pont szám, hogy úgy mindkét irányban csinál nagyon jó dolgokat, de közben meg egyikhez sem elég egyedül. Nem tudom, Chris milyen pontszámmal rendelkezhet, de ég és föld vkp-sként. Lehet nem tudja közben progresszíven felvinni úgy a labdát, vagy olyan százalékkal passzolni (hasamra ütöttem), de ami a konkrét dolga és szerepe, azt összehasonlíthatatlanul jobban csinálja, és ezt az eredmények is megmutatták. Más meg majd megoldja a támadásépítést, arra ott voltak olyan játékosok, mint Yamal, Raphinha, Gündogan.
Én DJ-ot két esetben láttam remek focistának: Koeman alatt, illetve Xavi első fél éve alatt (mikor szétdomináltunk mindenkit 2-3 hónapig). Első esetben Feküdt neki Koeman direktebb focija, és ott jól érkezett pl. második hullámban. Xavi alatt remekül játszott, amíg nem kellett védekezni a meccseken, annyira jó volt a csapat.
Ha valaki, akkor én biztosan örültem az érkezésének, sőt mi több, Busit már sokkal előbb láttam volna szívesen amerikában és néztem volna egy mozgékony, dinamikus középpályát, de sajnos nem látom azt , amit látni szeretnék.
Sokkal nagyobb súllyal kell figyelembe venni az emberi oldalát egy játékos döntésének.bence0330 írta: ↑2024.07.08. 21:19:06
Kíváncsi vagyok, mivel lehetne még sakkozni, Laportáéknál tuti megy a zsugázás, mert egyértelműen a legfőbb jelölt a nagy eladásra, legalábbis ha rajtunk múlna, mert anyagi okokból egyértelmű, sportszakmaiból meg messze ő a legnélkülözhetőbb a piacképesek közül. Elpasszolni csak 10-30 misiért, és ezért cserébe az új klubjától kapna egy busás aláírási pénzt mondjuk? Vagy mi fizetnénk neki valami komoly lelépési díjat, kb ami+az új fizuja kiadná azt, amit itt keresne még két évig. Már ha ezt az ffp kikerülésével meg lehetne oldani.