2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egynek itt vagyok én.
Egyetértek, ez pedig legyen érvényes Araújóra is. Ha a régi formáját hozza, és ő is jól elsajátítja a lestaktikát, akkor semmi akadálya, hogy ő legyen a kezdő.
Azért azt is vegyük figyelembe, I. Martinez életveszélyes volt tavaly. Nem tudnék egy olyan fórumtársat mondani ( magamat is beleértve), aki marasztalta volna. Ha őt sikerült szintekkel feljebb hoznia Flickek, nehogy már egy jobb képességekkel rendelkező Araujot ne tudná beilleszteni.bence0330 írta: ↑2024.11.01. 15:55:29Szerintem ezzel kapcsolatosan senkinek nincs kétsége!Azoknak sem, akik nálad sokkal jobb véleménnyel vannak róla. Viszont a mi védekezésünk most nem tudom, erről szól-e, elképzelhető, hogy egy erősebb játékos kevésbé lenne jó összességében a mi rendszerünkben. Nem tudom, hogy így van-e, de simán elképzelhetőnek tartom egy ennyire szélsőségesen összhangra és intelligenciára/koncentrációra épülő védekezésben.
Szerintem ezzel kapcsolatosan senkinek nincs kétsége!
Szerintem itt az a kérdés, hogy ahogy az angol szólás tartja, kb lefordítva: ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani. Ha stabilan Cubarsiék ezt hozzák, akkor egy másik játékosra való csere mindenképp rizikós, mert sokkal jobb nem lehet vele a helyzet (ha ennyire jól megy), rosszabb viszont lehet, ki tudja, ő nem ragadna-e be többször. Nem mondom, hogy beragadna, de ez kb olyan, mint mikor egy Valverde szintű és eredményeket elérő edzőt cserélünk le bajnoki első helyről. Igen, elsülhet jól, de mivel eleve nagyon magas szint volt, nagyobbat lehet vele veszteni, mint nyerni. Ha Arát is ilyen szinten be tudja erre tanítani, nincs kérdés, nyilván. Ezt majd edzéseken meg fogja ítélni, gondolom. De tényleg érdekes lesz a helyzet, mert az egyértelmű, hogy Cubarsi és Inigo megérdemlik a kezdőtagságot. Kicsit nehéz lehet ilyenkor edzőnek lenni, mert valakivel igazságtalan lesz az élet, de inkább legyenek ilyenek a gondjaink.Kovbal88 írta: ↑2024.11.01. 11:27:25A kérdést se értem, Araújo erősebb, gyorsabb a másik kettőnél arról nem is beszélve, hogy jóval gólerősebb. Vicc lenne, ha nem férne be.Troym írta: ↑2024.10.31. 22:54:22Nálam még mindig Araujo az 1. sz, Christensen a 2. sz, Cubarsi a 3. sz, Inigo a 4.sz középhátvéd. (Ha Koundet konstan jhv posztra számoljuk)
Jó, ha a cserék helyt állnak, de leginkább a csapat általános lendületének tudom be, hogy állunk még hátul, ezekben a hetekben majdnem minden összejött, de nem ringatnám magunkat abba az illúzióba, hogy így is marad.
Igen, messzire hallatszott az a zörgés. Én megkockáztatom, hogy más dolgok is megfordultak akkor nem csak az ő fejében az edzői kálvária idején...
A kérdést se értem, Araújo erősebb, gyorsabb a másik kettőnél arról nem is beszélve, hogy jóval gólerősebb. Vicc lenne, ha nem férne be.Troym írta: ↑2024.10.31. 22:54:22Nálam még mindig Araujo az 1. sz, Christensen a 2. sz, Cubarsi a 3. sz, Inigo a 4.sz középhátvéd. (Ha Koundet konstan jhv posztra számoljuk)
Jó, ha a cserék helyt állnak, de leginkább a csapat általános lendületének tudom be, hogy állunk még hátul, ezekben a hetekben majdnem minden összejött, de nem ringatnám magunkat abba az illúzióba, hogy így is marad.
Ez igaz, csigalassúak. De ha hosszútávon ennyire precízen érzik egymást, az lehet, hogy többet ér, mint ha Araujo mondjuk többet belehibázna (nem állítom, hogy igen, de HA), de cserébe lenne esélye utolérni a támadót. De tényleg nem tudom, miért ne tudná 1-2 hét alatt betanítani ugyanezt az urunak.Troym írta: ↑2024.10.31. 21:38:41Szerintem meg időzített bomba ez a két lassú khv egymás mellett.
Ideig-óráig kitarthat a védelem, de ne kezdjük már el, hogy akár egy gyengébb formájú Araujo nem férne be a kezdőbe. Mind Inigo, mind Cubarsi 5-8 kmh marad el az átlagos mai támadóktól, ez túl sok egyszerűen.
Ja, nehéz kérdés, ráadásul Ara szerintem egész életében az egyéni képességeire épített. Tényleg nem tudom, mit tennék... amíg az ellenfelek nem ismerték ezt ki, lehet maradna a jelenlegi duó. Ha elkezdik megoldani a lecsapdát, akkor viszont egyértelműen Ara. Nem tudni mi lesz, lehet kapunk 4-4 gólt a Dortmundtól és a Socitól, és teljesen megváltozik az egész taktika kinézete. Talán még ez a két nagy, és összesen sem rengeteg meccs is kicsit kevés ahhoz, hogy kijelenthessük, hogy nem csak baromi nagy mákunk volt eddig néha a centikkel.
Ráadásul a korábbi előrejelzések szerint, ha nem történik semmi váratlan, akkor két héttel korábban, november közepe-vége felé vissza is térhet. Nemsokára már a csoportos edzéseket is elkezdheti.Kovbal88 írta: ↑2024.10.12. 11:01:52A jelenlegi keretből, szerintem ő a legalkalmasabb a kapitányi posztra. Remélem hamarosan visszatér, egyértelmű erősítés lenne.bence0330 írta: ↑2024.10.12. 09:03:32Araujo adott egy interjút, amelyben elmondta, hogy bikaerősen tér vissza, szeretne kapitány is lenni, de ami a legfontosabb (talán nem mondta volna amúgy), hogy még sok évig itt szeretne lenni. Jó lenne, ő azon pár hiányzó láncszem egyike, amelyik BL (csapatok ellen) esélyes csapattá tenné ezt a Flick féle Barcát.
A jelenlegi keretből, szerintem ő a legalkalmasabb a kapitányi posztra. Remélem hamarosan visszatér, egyértelmű erősítés lenne.bence0330 írta: ↑2024.10.12. 09:03:32Araujo adott egy interjút, amelyben elmondta, hogy bikaerősen tér vissza, szeretne kapitány is lenni, de ami a legfontosabb (talán nem mondta volna amúgy), hogy még sok évig itt szeretne lenni. Jó lenne, ő azon pár hiányzó láncszem egyike, amelyik BL (csapatok ellen) esélyes csapattá tenné ezt a Flick féle Barcát.