Gareth Tello írta:Chino írta:Persze sajnálom Espinosat, de valahogy túlélem hogy nem lesz a csapatban. Viszont örvendetes, hogy Edgar már játszott.
Denis személyes kedvencem.

Nagyon jól lát a pályán és nem fél aktívan bekapcsolódni a támadásokba, a rúgótechnikája is kiváló. Kicsit olyan mint Rafinha volt a B-ben. Szervez is, de előre is előszeretettel megy. Sajnos nem hiszem, hogy a nagyoknál meghatározó játékos lehet, annyi lehetőséget nem fog kapni. Sajnálom, mert nagyon tehetséges srác, SR-t és Dos Santost pedig bőven veri. Ha nem a Cityben lett volna szerintem más csapat nem engedte volna el.
Én nagyon szeretem Espi játékát is, bár nem hiszem, hogy valaha is lenne esélye a nagycsapatba kerülésre (akár rövid, akár hosszabb távon).
A denises beszámolót köszi, és reménykedjünk benne, hogy azért kap majd esélyt a srác a nagyoknál is.
Iének én is örülök, annak már kevésbé, hogy Bagnack a padra került miatta.

Úgy tűnik, Sergi Gómez kirobbanthatatlan a kezdőből, pedig engem eddig nem kifejezetten győzött meg a katalán gyerek. Szívesebben nézegetnék egy Bagnack-Ié párost a védelem tengelyében.

Számomra espinosa valahogy -nem is tudom hogy fogalmazzak- nagyon szürke, nincs benne semmi váratlan vagy olyan ami kiemelhetné őt.
Gomez tényleg nem egy nagy eresztés, engem Fontás-ra emlékeztet, de valamivel tapasztaltabb, mint Edgar vagy Bagnack úgyhogy jól van ő ott. Legalábbis inkább őt nézem mint Lombánt. Ünnepnap volt amikor kiderült, hogy elmegy.
Mondjuk Ié szerintem a jobboson jobban is muzsikált, úgyhogy simán el tudnék képzelni egy Edgar-Bagnack- Gomez- Grimaldo védősort. Bár Planas szintén kirobbanthatatlan, reméljük jövőre már átveheti a helyét Grimaldo. Nagy tehetség a fiú.
Nem értek egyet azokkal akik szerint kevesebb a tehetség már a B-csapatban mint korábban. Inkább most van egy generációváltás. Edgar, Bagnack, Grimaldo, Samper, Adama, Dongou mind nagy játékosok lehetnek, csak egyelőre még ez egy nagyon fiatal korosztály. Adama is hivatalosan még Juvenil játékos. És akkor most érkezett Halilovic 17, szezon közben pedig Denis 19 évesen. Nekik még össze kell érni, többségüknek ez az első szezonja a B-ben. Nyilván nem lesz mindenkiből klasszis játékos és a nagycsapatba is max. ketten-hárman érhetnek fel, de mindenképpen biztató egy a korosztály. Legalábbis szerintem.
Mondjuk Dongou számomra elég nagy kérdőjel. Mindenki nagy tehetségnek tartja, nekem viszont elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Igyekszem minél több meccsüket megnézni és valahogy nem látom benne azt a "gyilkos ösztönt". Nem támadja úgy a kaput, ahogy egy vérbeli csatárnak kellene. Nyilván nagyon fiatal még és bármi lehet még belőle, a képességei adottak, de például Traoré szélső létére sokkal gólratörőbben játszik.
Suarezt én nagyon szívesen látnám egyszer a nagy csapatban, nagyon bejön a stílusa, kíváncsi leszek mire viszi. A játék minden aspektusában átlag feletti. Talán a védekezése gyengébb, de ezt bőven van mivel ellensúlyoznia. A gólerőssége mellett osztja a gólpasszokat is rendesen, ráadásul a fizikai felépítése is jó. Nem egy 160-as a gyerek.