Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már párszor le lett tárgyalva. A mi játékunk nem az erőre vagy a gyorsaságra, hanem a gyors ritmusváltásokra(Iniesta,Messi,Deu,Neymar...)épül. Ilyenkor terhelődik leginkább a combizom.Vakmacska írta:Számomra nagyon furcsa, hogy Barca játékosoknál (tudom Delo nem itt játszik most) elég sok az izomsérülés.
Mi lehet ennek vajon az oka?
A magyar fiataloknál sosem a tehetséggel volt a gond, hanem a mentalitással. Ilyen szempontból pedig az egyik legjobb helyen van, bízzunk benne, hogy nem fog elkallódni.csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-b ... ta-2297815
helyi gyerek, volt már róla szó itt is,sok sikert neki!
Az édesapja küldött egy videót a barcának a fiáról, és egy kérdést, hogy lenne-e esélye a barca közelébe kerülni. 10 percen belül jött a válasz , hogy tetszik nekik a fiú.bence-barca írta: Amúgy kíváncsi vagyok, hol szúrták ki? Hogy jutott oda, erről tudsz valamit vagy akárki más?
Egyszer talán itt olvastam, egy Barca tehetségkutatón ment át a szűrőn. Rengeteg országból voltak ott gyerekek. Barcelonába az apja vitte, ott választották ki. Hogy oda milyen módon került az már nem rémlik.bence-barca írta:Amúgy kíváncsi vagyok, hol szúrták ki? Hogy jutott oda, erről tudsz valamit vagy akárki más?
Amúgy kíváncsi vagyok, hol szúrták ki? Hogy jutott oda, erről tudsz valamit vagy akárki más?csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/a-b ... ta-2297815
helyi gyerek, volt már róla szó itt is,sok sikert neki!
Az edzője 5 hetet mondott.Barcaman1993 írta:Ezt posztolta ki a srác: Tw Deulofeu: "Hello!! I'll have to rest a few days! I'll be back very soon! Let's go team, great days coming up!! Thanks for your messages!"Erxy írta:Deulofeu január végén térhet vissza a pályára.
Ezt posztolta ki a srác: Tw Deulofeu: "Hello!! I'll have to rest a few days! I'll be back very soon! Let's go team, great days coming up!! Thanks for your messages!"Erxy írta:Deulofeu január végén térhet vissza a pályára.
ez nem is olyan vészes, martinez alábbi nyilatkozatából én olyan március elejére számítottam, ez pedig majd másfél hónap diffi.Erxy írta:Deulofeu január végén térhet vissza a pályára.
Tökéletes, pont ilyenre gondoltam, bár még vártam volna egy olyat, hogy: 180 cm.bence-barca írta:Game90 írta:Valaki írhatna pár szót erről a Sanabria gyerekről.
Köszi!
Fiatal, La masia-s, paraguayi, tehetséges, ügyes, támadó, elvágyódó. Remélem ez kimeríti a pár szó fogalmát. Ja, és amit kihagytam a felsorolásból: trololo.
Game90 írta:Valaki írhatna pár szót erről a Sanabria gyerekről.
Köszi!
nevetséges.Gareth Tello írta:Úgy tűnik, Deulofeu nem csak egy-két meccset kényszerül kihagyni...![]()
Martínez: "We expect he will be back for the final third of the season."
Az a vicc az egészben, hogy a B-ben is alig játszott pár meccsen ő, meg egyből a felnőttben csapatban akar játszani...noname írta:Remélem megbukik és a karrierje csúcspontja az lesz, amikor kölcsönadja az Arsenal vmi Championship csapatnak.
Nagy tehetség, de ha nem képes várni 1-2 évet, az ő baja.
Remélem megbukik és a karrierje csúcspontja az lesz, amikor kölcsönadja az Arsenal vmi Championship csapatnak.Alcantara írta:Remélem őt nem vesszük vissza pár év múlva mondjuk 50 millióért!
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... ol-2301757