Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az 1. és 2. helyezett gól annyira pimasz, ha én lettem volna a kapus, megütöm a gólszerzőtGareth Tello írta:Friss, ropogós top5: http://www.youtube.com/watch?v=sUD6L3qzGv8
Calvet megint rúgott egyet, jó lesz a B-ben.![]()
Dongou-t egyébként sokkal többet játszatnám jövőre, van potenciál a fiúban bőven.
Detto. Igazi gólvágónak tűnik a srác, jövőre akár a kezdőtagságot is megkaphatná, ráadásul pofátlanul fiatal. A testfelépítése nagyon jó az U20 -as válogatottban is elég pengén tolja.Gareth Tello írta: Dongou-t egyébként sokkal többet játszatnám jövőre, van potenciál a fiúban bőven.
És még mindig csak 17 éves! Amúgy tavaly a Juvenil A-ban ő volt a gólkirály. Én első sorban rá illetve Sergi Samperra vagyok kíváncsiGareth Tello írta:Sandro felhozatalának különösen örülök, láttam párszor a NextGen-ben játszani, szimpatikus játékos, remélem, még sokra viszi majd.![]()
1. Robert Costa (19 éves, katalán, középhátvéd)Erxy írta:...
Én azt nem értem, Balliuhoz miért nem ragaszkodtak, amikor láttam játszani, nagyon tetszett, ráadásul mindkét szélen bevethető (szélsőhátvéd a srác), sokoldalú játékosról van szó.Chino írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/07 ... lona_b-tol
Luis Alberto-t nagyon sajnálom, hogy távozik, az egyik legjobbja volt a csapatnak a szezonban.
Bañuz, Balliu, S. Gómez, Lombán, Ilie, Gustavo Ledes, Espinosa, Sergi Roberto, Joan Román, Luis Alberto, Dongou.shutterisland írta:más : valakinek kezdőcsapat a xerez elleni meccshez ?
azon ritka alkalmak egyike, mikor megnézni nem fogom.
Jól hangzik a messi, neymar, alexis, tello, deulofeu névsor, az összes támadónk olyan stílusú lenne, aki egymaga is képes bontani a védelmet, meghúzni a váratlant, de két fiatallal a cserepadon rizikós neki menni egy szezonnak, pláne úgy hogy Neymarban azért van kockázat rendesen, és kitudja hogy Sánchez mit fog hozni jövőre..shutterisland írta:mondjuk én még mindig a messi,neymar,sanchez,tello,deu ötöst csipáznám legjobban, de így, hogy jött a brazil, és pedro biztosan marad, úgy látom, ez a kölcsönadás jó lehetne.
Sok! Rajtuk kívül a Celta Vigo is szeretné, de sokat nyomhat az, hogy a Sociedad BL selejtezős és így akár nemzetközi tapasztalatokat is tudna szerezni, már ha kölcsönadjuk nekikChino írta:Mennyi igazság lehet abban, hogy a Sociedad vinné kölcsönbe Rafinhat?
Nála is még képben van az Ajax, de örülnék ha Sociedad lenne belőle, mert jó kis csapat van ott. Szimpatikusak nagyonErxy írta:Muniesa-nak ugye lejárt a szerződése, Twitteren már el is búcsúzott.. Nagyon úgy néz ki, hogy megy a Sociedad-hoz.
Ennek örülök! Most már csak "pár" fontos játékos szerződése van hátraGareth Tello írta:1. Ilie Sánchez hosszabbított
Nálunk nincs. A "Juvenil A" csapatából jönnek fel hozzánk a játékosok. De ez látható is, mivel nálatok a C csapatban 18-19 éves játékosok vannak, a Castillába pedig 10-en is 22 év felett vannak. Nálunk a B-ben 4 játékos van 22 felett a többiek 19-21 évesek. Mondjuk úgy mi ezt a lépcsőt kihagytuk, de szerintem nem is baj. Fiatalon már a másodosztályban erősödhetnek a játékosok. Ez meg ugye nem hátrány.REMY írta:Amúgy nektek nincs C csapatotok? Ha van, akkor hányadik liga?
Igen ez nagy gond, mert teljesen újjá kell építeni a csapatot. A C csapatunk a 3. osztályban az 5. helyen végzett, ami nagyon jó, így onnan fel lehet hozni embereket, de kérdés, hogy őket tudják-e pótolni.salas9 írta:
Ha jól láttam, nálatok is lesz munka a Castillával, mert 17 játékosnak is lejár a szerződése, ergó 9 ember marad akinek jelenleg is él
Szélső támadóban nyomatja mint Deulofeu vagy Jesé. Annyi a baj, hogy ő a Sevilla kölcsönjátékosa, és több mint valószínű megy vissza az AndalúzokhozREMY írta:Amúgy a Barca B-re nézve ez a Luis Alberto elég jónak tűnik. sok gólpassz és elég szép góltermés is. Amúgy milyen poszton tolja?
Hazain utoljára 2012. Dec. 32.-én kaptunk ki. Azóta 11 meccset játszottunk és 2 döntetlen, a többi győzelem. Hazain brutálisan jó a Castilla, és ezt kihasználva jöttünk így fel. Idegenben viszont gyengék vagyunk.Barcaman1993 írta: Most meg már a Castilla van előrébb, pedig aztán ők is szorgosan bukták folyamatosan meccseiket...
Barcaman1993 írta:Ez gáz úgy, ahogy van. Az első csapat védelme is pocsék, a második csapaté is. Nem valami biztató a jövőre nézve.
Ez gáz úgy, ahogy van. Az első csapat védelme is pocsék, a második csapaté is. Nem vmi biztató a jövőre nézve. Ez meg, hogy a Castilla előzött. Jó pár fordulóval ezelőtt, ha jól emlékszem 9 pont előnye volt a Barca B-nek. Most meg már a Castilla van előrébb, pedig aztán ők is szorgosan bukták folyamatosan meccseiket... Az utóbbi pár hónapban nem bővelkedtünk a győzelmekben.Gareth Tello írta: 8. Real Madrid Castilla 58
9. Barça B 57
Vicces, hogy a Barça B lőtte (75) és kapta (69) a ligában a második legtöbb gólt.![]()
Az utolsó fordulóban a biztos kieső, utolsó helyezett Xerezhez látogatunk, a Castilla viszont a negyedik helyen álló Girona vendége lesz, szóval van esély a visszaelőzésre.