visca el barca írta:egy ujabb tehetség aki elkotyavetyélunk... fossuk magunkból a tehetségeket, aztán kölcsönadogatjuk őket mindenfelé... nem értem miért örültök ennek... nem az a baj h rafinha elmegy - valoszinuleg nem esünk ki miatta - ha nem az h ez nyilvanvaloan megint egy olyan kolcsonadás, mint az elmult években bármelyik. jelentkezzen aki legelabb EGY olyan jatekost tud mondani, aki kölcsönben volt és visszajött. fáj leirni de sokkal jobb lenne, ha az ide be nem férő tehetségeket inkább jó pénzért eladnánk. simán lehetne évi 20 millios bevétel belőlük... de nalunk ez sem mukodik...
ez a klub achillese.....
Már egyszer leírtam, teljesen új a jelenlegi szituáció. Minőségi, bő keret van, a srácok jók, de nincs helyük a nagyoknál, ennél jobb megoldás pedig nincs. Fújjuk a régi sémát, mert ahhoz szoktunk hozzá, de ez egy olyan "probléma", amivel most szembesülünk igazán először.
Te meg csak egy olyan szituációt mondj, amikor előfordult a klub történetében, hogy egy Sergi Roberto szintű gyereknek egy Busquets, Song, Thiago, Fábregas, Xavi, Iniesta sorral kellett felvennie a versenyt. Pedig láttuk többször, hogy lenne helye, de ki helyett? Ezért mondom, hogy ilyen még szerintem nem volt, várjuk ki, mi fog ebből kisülni.