az ár miért függ attól,hogy mit bizonyítottak? a kettőjük helyzete ugyan az. fiatalok,bohóc liga királyai és tehetségesek. most hogy az egyiket felkapta a média,a másikat meg a barca,az ettől független. sporszakmailag nem számít.Barcaman1993 írta: Azért na. Neymart annyiban ne keverjük bele, hogy Neymar egyenlőre még ?, de azt se felejtsük el, ha elhozzuk az minimum. 40 millióba fáj. Deulofeu itt van kéznél, helyi gyerek, ráadásul ingyen van. Van egy kis különbség a kettő között.
fogalmi zavart érzek az erőben. nekem a labdazsonglőr pl dinho. messi letisztult és egyszerű. nem pörgeti a golyóin a labdátHa Messi nem labdazsonglőr akkor nem tudom ki? Mutass olyat, akinek minden második gólja úgy születik, hogy legalább 2-3 védőt elfektet. Ininek csak elég a tegnapi meccsét megnézni....

a korához képest igen,elérte azt,amit lehet. ez nem vita tárgya. a második fele pedig óvodás szint.mit tudsz te rólam? ne viccelj már..18 éves korához képest elég sokat letett, az más más kérdés, hogy te annyira nem ismered.

ez erős,ha komolyan gondolod,nincs több kérdésem és fényezzétek nyugodtan.Az alap képességei megvannak a srácnak,már most jobb,mint a spanyol elsőosztályban szaladgáló játékosok 90%-
én úgy mondanám,hogy a tehetsége nagyobb,mint a kortársai 90%-ának. ha akkora ász lenne,mint itt írod,a kezdőben lenne minimum.