Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ha így folytatjátok a Humor topikba kellene átvinni a témát!LG írta:De az alsógatyája nem rossz, Alekosz is megirigyelhetné.
Mire képes az a rengeteg sajtburgerkakasugynok007 írta:De bolond vagy(ezt ne vedd kritikának)Írja:Nicsak, Ronaldo következő gyermekét saját maga szüli megLionel85 írta:Nicsak, Ronaldo következő gyermekét saját maga szüli meg![]()
Jól belecsapott a lecsóba visszavonulása után, nagyon is, pedig mekkora ász volt El Fenoméno...![]()
Hatalmas vagy!!!
De bolond vagy(ezt ne vedd kritikának)Írja:Nicsak, Ronaldo következő gyermekét saját maga szüli megLionel85 írta:Nicsak, Ronaldo következő gyermekét saját maga szüli meg![]()
Jól belecsapott a lecsóba visszavonulása után, nagyon is, pedig mekkora ász volt El Fenoméno...
Nem kis gól
Csipáztam a srácot, kívánom neki a legjobbakat!ab1daL írta:Michael Reiziger lett a harmadosztályú Deportivo Badajoz edzője.
És még annyit tennék hozzá, ha nincsenek a sérülések, a plusz kilók, akkor még ma is aktív labdarúgó lehetne, megmerem még azt is kockáztatni, hogy nem csak Brazíliában, de még egy jó erős európai csapatban is!daffy írta:és visszavonult a FENOMÉN![]()
mivel ti is részesei voltatok a pályafutásának,gondoltam itt megemlékezem róla. ha érdekel valakit,a túloldalon a megfelelő topikban talál mindenki egy 5-6 részes írást az életértől. ajánlom. számomra ő volt a tökéletes csatár és zizu mellett a kedvenc játékosom. mindig tisztelet övezte és 2 ország 2-2 nagy riválisánál szerepelt,mégis mindenki szerette. ha nincsenek a súlyos sérülései,betegségei,akkor a valaha élt legjobb csatár lehetett volna,így csak nekem az. örültem,hogy láthattam játszani és zidane-hoz hasonlóan az ő búcsúját is megkönnyeztem(soha senki másét nem fogom). remélem az élet más területén is legalább annyi elér majd,mint a pályán.