2012.11.30. 00:10:25
én egyetértenék capon-al is, és mikaos-al is, csak egy dolgot nem értek.
tényleg nem fóbia, meg minden, mert ha a most említendő játékos rúg egy gólt, vagy jól játszik, én annak is örülök, mert a mi kutyánk kölyke, és a mi szeretett csapatunk sikereihez tesz hozzá...
na de...
ha egy egydimenziós tello, aki minden 10 meccsből 2x játszik jól, 3x értékelhetően, a többi 5-ön meg teljesen súlytalan,nettó emberhátrány, vagy flop...és tényleg 90%-ban csak abból áll a játéka, hogy megtolja a védő mellett, és vagy elveszíti, vagy (sok esetben tök random) középreszabja....ennyi bizalmat kap, akkor miért baj az, ha azt sajnálom, hogy helyette nem az a deulofeu van, akiben sokkal nagyobb potenciál van, és sokkal több zsenikre hajazó mozdulata, meglátása van, és a repertoárja is nagyobb ?
értem én, hogy telloból van, mikor hasznot lehet húzni, meg egy tök jó tipikus vonalszélső, de szerintem ennyi játéklehetőséggel deulofeu is tudna legalább annyira élni, mint tello, benne is benne van az a faktor, hogy megtöri a tili-tolit egy váratlan csellel, és ugye nem megfeledkezve arról, hogy deulofeunál valóban a rutin hiányzik a legjobban, amit így lehet megszerezni.
én tökre úgy vagyok vele már, hogy imádnám, ha a barcában meghatározó játékos lehetne (de már azt is, ha csak egy átlagos, de első kerethez tartozó felnőtt játékos) viszont ha itt ki lennének ölve belőle a legnagyobb erősségei, és le lenne szabályozva, akkor ha elmegy egy valenciához vagy leverkusenhez majd, és ott klasszissá válik a saját maga stílusában, akkor sem leszek szomorú.
azt is el tudom fogadni, ha a barcelonába nem kell egy olyan játékos, aki túl virtuóz, és nem a tipikus passzer.
(annak ellenére, hogy elfogadom, nem tudom 100%-ig megérteni, de ez már taktikai kérdés.)