Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most komolyan direkt csinálod? Mondom 1.meccsén, első perceiben. Ezután meg jössz azzal,hogy 1500 vs 90 perc, mind1tello 1500 perc körül kapott már a nagyoknál, deulofeu 90-et sem szerintem a kis cafatokból összedobva, szóval ezt hagyjuk még.
arról nem is beszélve, hogy pár meccset leszámítva tello vagy átlagosnál gyengébb, vagy kifejezetten flop volt.
Én leginkább csak ehhez akarok hozzászólni, mert a fő érv, h húú, fel kell hozni, mert mekkora király. Nem biztos, h az lenne a hasznosabb. Tényleg Bojan a legjobb példa. FB-n is mondtátok, h ha nem lesz felhozva, akkor ugyanúgy elszúrhatjuk, mint Bojant. De sztem ez inkább ellenérv, mint h mellette szólnashutterisland írta:
3. és kit érdekel a kor ? vagy meg van szabva a limit, hogy 20 év a beszálló a la masiából ? ennek aztán végképp nem kellene kizáró oknak lennie, ha azért nem hozza fel, mert vannak előtte a sorban, hát legyen, mert van 4 támadó aki jobb nála + cucu.
de deulofeu mindig 2 évvel a korosztálya előtt jár, lásd utánpótlás csapatok, szóval nem ezen kéne múljon.
de legyen úgy, 19 évesen (tehát jövőre) kerüljön fel, 20 évesen már legyen alapember, akkor nem fogok szólni semmit.![]()
Azért ezt nem mondanám. Emlékszem arról beszélgettünk anno, hogy Tello nem okoz csalódást. Aztán jött a Klasszikus, de ebbe ne menjünk bele. Azóta pedig ugyanaz megy, ami a Klasszikus előtt, sőt sztem még jobban is játszik. Nálam játékban egyértelműen ver mindenkit.shutterisland írta:arról nem is beszélve, hogy pár meccset leszámítva tello vagy átlagosnál gyengébb, vagy kifejezetten flop volt.
tello 1500 perc körül kapott már a nagyoknál, deulofeu 90-et sem szerintem a kis cafatokból összedobva, szóval ezt hagyjuk még.Tello már 1. meccsen megmutatta, hogy tudja, Deulofeu nem nagyon.
+1Ilyen dinamikát viszont ebben a csapatban eddig csak Messitől láttam.
1. magyarul sérelmezed, hogy mást megdicsért, őt bezzeg nem.shutterisland írta:sanama, te megint miről beszélsz ?
1. nem vádoltam semmivel, csak ha nyomott volna 6-7 pontos vertikális alibi passzt a 20 perce alatt, és semmi többet, akkor azzal nem hiszem, hogy lett volna gond, így, hogy próbálkozott, és nem jött össze neki, fejlődnie kell.
bezzeg planas (aki szerintem labdába is alig ért) meg lett dícsérve, hogy lehet rá számítani, stb.
erről beszéltem.
2. ki mondta, hogy ájuljon el tőle tito ? nem hiszem, hogy tellotól,cuencától,bartrától vagy jds-től el lenne ájulva.
3. és kit érdekel a kor ? vagy meg van szabva a limit, hogy 20 év a beszálló a la masiából ? ennek aztán végképp nem kellene kizáró oknak lennie, ha azért nem hozza fel, mert vannak előtte a sorban, hát legyen, mert van 4 támadó aki jobb nála + cucu.
de deulofeu mindig 2 évvel a korosztálya előtt jár, lásd utánpótlás csapatok, szóval nem ezen kéne múljon.
de legyen úgy, 19 évesen (tehát jövőre) kerüljön fel, 20 évesen már legyen alapember, akkor nem fogok szólni semmit.
4. "Ha meg nagyon hiányzik, akkor ott a FIFA"
az ilyen flegma szövegeket hanyagold már.
5. leírod telloról, hogy be tud kerülni a védelem mögé, hogy abból nem csak egy szöglet, amire számíthatnunk, és hogy ő orvosolja a barca bal oldalát...mintha deulofeu pont nem abban lenne jó, hogy meg tudja verni az emberét,gyors,tud váratlant húzni meg ilyenek.
Most nem azért, de 1 kezünkön meg tudjuk számolni, hogy a gyerek hányszor játszott a felnőtt csapatban, de az összes játékperce sztem még nem érte el a 90 percet. Kezdünk úgy véleményt nyilvánítani róla, hogy alig látjuk. Az viszont nyugodtan kijelenthető, hogy egy csiszolatlan gyémánt van a birtokunkban. Csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki a srácból. Ilyen dinamikát viszont ebben a csapatban eddig csak Messitől láttam.Andris írta: Az aggasztó valóban az, hogy már ennyi idősen nulla komoly megmérettetés után sztár alűrjei vannak ahelyett, hogy mikor lehetőséget kap a lelkét kihajtaná bizonyítási vágytól fűtve.
Azzal nincs baj hogy akarod látni, de a türelmetlenséggel már inkább. Illetve azzal, hogy ha nem kap dicséretet az edzőtől, akkor már kb hazaárulással vádolod meg szerencsétlen Tito-t. Igen túloztam, de annyira komolyan veszed ezt az egészet, hogy hihetetlen. Jó hogy nincs elájulva egy tinitől Tito. Most azt kéne mondania,hogy fú fiam, király vagy, aztán szálljon el magától? Még akkor is ezt kell mondania Titonak ,ha valóban olyan tehetség lenne a kölyök, mint Messi.shutterisland írta:annak örülök, hogy a b-ben játszik, sőt, húzóember, és ez persze jót is tesz neki, láthatjuk, hogy fejlődik.
hogy türelmetlennek tűnök, azt aláírom, de én szeretem, mikor egy fiatalt (aki jelesül a korosztálya egyik legnagyobb tálentuma...) előhúznak a cilinderből, és megvan az izgalma, hogy hogy teljesít.
nyilván nem az kell, hogy mondjuk alexis helyett ő legyen a kezdő, de sokkal jobban örülnék, ha tello lenne a b-ben, és ő a helyén.
megvannak a rossz példák, mint ahogy mindig fel vannak hozva bojanék is, de például ott van csak a közelmúltból oxlade-chamberlain,el shaarawy vagy varane, akik nem okoznak csalódást.
a lényeg, hogy én nagyon szurkolok neki, és a (közel)jövő barcájában jó lenne látni.
nekem egyértelműnek tűnik, hogy pont ez a baj.Az sztem vitathatatlan, hogy Deulofeunak még fejlődnie kell (és Te is leírtad). Viszont ezt sztem egyikünk sem tudja pontosan, hogy mit jelent. Egyáltalán nem biztos, hogy az, hogy játsszon kevésbé kreatívabban.
nekem egyértelműnek tűnik, hogy pont ez a baj.Az sztem vitathatatlan, hogy Deulofeunak még fejlődnie kell (és Te is leírtad). Viszont ezt sztem egyikünk sem tudja pontosan, hogy mit jelent. Egyáltalán nem biztos, hogy az, hogy játsszon kevésbé kreatívabban.
kicsit fából vaskarika lett ez így nem gondolod?!....ha Tello olyan egydimenziós akkor mit kezdjek Pedro gyakori dimenzió nélküli?!! szélső játékával? amikor NYILVÁNVALÓAN lenne területe és labdát is kap az előretöréshez, - mondjuk tízből nyolszor visszapasszol, sokszor szinte az ellenfél védelmének játszva....igenis magam (is) azt látom, hogy taktikai okokból direkt fogják vissza az egyéni kezdeményezéseket!!! persze ez nem valami ördögtől való , netán ostoba ötlet, hanem a "stílus" a taktika oltára!!.. jön egy fiatal, vagy egy szuverén tehetség, bemutatkozik : hozza a saját (addigi) stílusát, vehemenciáját, bátorságát, bizonyítási vágyát....stb, ezt láttuk sorban: Ibra, Villa, Sanchez, Tello, Cuenca ..... de még Fabregasra is illik bizonyos fokig azután jön a stimuláció és a visszaesés amiből vagy totális csőd lesz, vagy kibírja az illető és belesímul a Barca-játékrendbe, egy kevésbé egyéni de az adott szituációhoz szükséges játékkal. még csak annyit: sokan másképpen látjuk, ez nem is baj, a dolog nyilván összetett, de egy dolog kevésbé lett hangsúlyozva, mégpedig az edző, a mester szerepe!!! az hogy mondjuk három négy tehetségből ki milyen létrán mászik, bizony most éppen Tito- tól függ!!shutterisland írta:én egyetértenék capon-al is, és mikaos-al is, csak egy dolgot nem értek.
tényleg nem fóbia, meg minden, mert ha a most említendő játékos rúg egy gólt, vagy jól játszik, én annak is örülök, mert a mi kutyánk kölyke, és a mi szeretett csapatunk sikereihez tesz hozzá...
na de...
ha egy egydimenziós tello, aki minden 10 meccsből 2x játszik jól, 3x értékelhetően, a többi 5-ön meg teljesen súlytalan,nettó emberhátrány, vagy flop...és tényleg 90%-ban csak abból áll a játéka, hogy megtolja a védő mellett, és vagy elveszíti, vagy (sok esetben tök random) középreszabja....ennyi bizalmat kap, akkor miért baj az, ha azt sajnálom, hogy helyette nem az a deulofeu van, akiben sokkal nagyobb potenciál van, és sokkal több zsenikre hajazó mozdulata, meglátása van, és a repertoárja is nagyobb ?
értem én, hogy telloból van, mikor hasznot lehet húzni, meg egy tök jó tipikus vonalszélső, de szerintem ennyi játéklehetőséggel deulofeu is tudna legalább annyira élni, mint tello, benne is benne van az a faktor, hogy megtöri a tili-tolit egy váratlan csellel, és ugye nem megfeledkezve arról, hogy deulofeunál valóban a rutin hiányzik a legjobban, amit így lehet megszerezni.
én tökre úgy vagyok vele már, hogy imádnám, ha a barcában meghatározó játékos lehetne (de már azt is, ha csak egy átlagos, de első kerethez tartozó felnőtt játékos) viszont ha itt ki lennének ölve belőle a legnagyobb erősségei, és le lenne szabályozva, akkor ha elmegy egy valenciához vagy leverkusenhez majd, és ott klasszissá válik a saját maga stílusában, akkor sem leszek szomorú.
azt is el tudom fogadni, ha a barcelonába nem kell egy olyan játékos, aki túl virtuóz, és nem a tipikus passzer.
(annak ellenére, hogy elfogadom, nem tudom 100%-ig megérteni, de ez már taktikai kérdés.)
Hát megbocsáss, de én nem értek ezzel egyet. Sem előtte, sem utána nem láttam olyan erős csatársort, mint a Messi-Eto'o, Henry 3-as volt. Messit nem kell magyaráznom, Eto'o szinte minden alkalommal gólratörően játszott, amikor lehetett, Henry szintén. ÉS ott a cselezés nem volt meg tiltva a csatárjainknak. Messi arra vitte el amerre akarta, ahogy Henry is. Eto'o pedig folyamatosan helyet cserélt a 2 szélsővel és az elmozgásokkal zavarták a védelmet. Na ebből a mai csapatból senki sem csinál ilyet. Messi még úgy, ahogy, de a Pedro-Villa-Alexis 3-as olyan betonszélső lett, hogy a szélsőjátékunk abban kimerül, hogy jönnek visszafele az alibipasszok, a cselt szinte egyikőjük sem próbálja meg. Ezért örülök Tello és most Deulofeu játékának, mert visszaidézik azt a focit, amit még ennél is jobban szerettem.gergo9 írta:Ez felemésztette leginkább mentálisan anno Henry-t,Eto'o-t,Villa-t, Pedro-t, Sanchez-t. Nincs más út meg kell szoknia Sanchez sem lesz mindig ilyen gyenge.
Pedro-nak sem volt rövid az elején vitte még a lendület utána 1,5 év homály most meg abszolút látszik rajta a fejlődés.