visca el barca írta: ↑2021.12.19. 13:18:04
a statokbol mindenki azt szur le amit akar, en pl azt, amit latok is, hogy gavi sokkal aktivabb a palyan, mig pedribol kb annyit hogy egy 10 meteres sugaru korben totyorog egesz meccsen es ezerrel nyomja az alibi korompasszokat.
10m-es sugarú körben totyorog Pedri? Komolyan nem értem ezt. Tavaly 12-13 kmeket futott meccsenként, elől és hátul is ott volt. Egyébként baromi sok olyan labdája volt tavaly, ami a társak bénázása miatt nem lett gólpassz. Szerintem az itt a problémája sokaknak, akik nem szeretik annyira Pedrit, hogy kevésbé látványos, amit csinál (de egyébként fontos). Szerintem is Gavi az, aki inkább támadja a kaput, inkább belemegy mindenbe, inkább megpróbál neccesebb passzokat és nagyon nagyon tetszik is a játéka, viszont szerintem ez nem azt jelenti , hogy Pedri egy rosszabb játékos, hanem azt, hogy más típusú. Én pl, amikor Pedrihez kerül a labda megnyugszom, mert tudom, hogy úgysem veszíti el, úgysem ad rossz passzt, úgyis megoldja a necces szitut. Baromi intelligens és higgadt játékos, de más mint Gavi, de szerintem mind a kettő kell a csapatba. Tökéletes, ha van olyan játékosod, aki megnyugtatja a játékot és nála biztos helyen van a labda és van olyan játékosod, aki rávállal neccesebb dolgokra is. Szerintem, aki nem szereti Pedrit, az csak simán nem szereti az ilyenfajta középpályásokat. Verrattitól sem azt látom soha, hogy raviszi kicselez 3 embert stbst, hanem azt, hogy ha bajban van a csapat odaadják neki a labdát és ki fogja hozni a necces szituból valahogy.
És a másik (amit nem te írtál), hogy mostmár többször láttam itt a fórumon, hogy Pedri nulla védekezésben és Gavi milyen jó , mert ő odacsap. Nem csak ez a jó védekezés, hogy mész, mint az őrült és odaversz egyet. Nagyon tetszik Gaviban, hogy erőszakos és megy mint a gép, de néha picit okosabban kellene odamenni, mert vannak olyan szituk, amikor totál rossz helyzetben van az ellenfél és kb megkönnyíti azzal a dolgát, hogy belerúg egyet és kapnak egy szabadot. Pedriben pont ezt látom, hogy intelligens védekezésben is, főleg abban ahogy olvassa a játékot és a helyezkedésével sok labdát szerez. Majd figyeljétek kifejezetten Pedri védekezését, meg fogtok lepődni. Mert nyilván, ha nem figyeljük kifejezetten, akkor sokkal látványosabb, hogy Gavi berepül és odaver egyet, mint hogy Pedri a helyezkedésével lelesi a passzt. Pedritől sosem fogunk olyat látni, hogy a saját 16oson belül elviszi a hév és elkésik és felrúg valakit, Gavinál simán benne van, ahogy a piros lap is. Lényeg a lényeg, hogy szerintem mind a két játékos extra tehetség, de mások az erényeik. Én mind a kettőt nagyon bírom és szerintem mind a kettőnek helye van a jövő barcájában.