Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

És ami még szintén sokat elmond róla az az,h játszott az Barcában,Realban,Interben és a Milanban is mégsincs róla egy rossz szava senkinek sem.Ez azért szerintem igazán ritka.d írta:Az sokat elmond róla, hogy....

sajnálatos. például ezért nem szimpatizálok a spanyol szövetségnek azon döntésével,hogy mezt nem lehet visszavonultatni. talán akkor ezt is meg lehetne oldani. minden esetre cé-ben lehetett volna annyi tisztelet,hogy egy "c" betűt elé biggyesztMihu írta:Hát ez nálad lehet hogy így van, meg én is mint írtam, számomra csak egy Ronaldo létezik, a másikat úgy hívják hogy Cristiano Ronaldo, nem pedig Ronaldo, de sokan visszakérdeznek hogy Cristiano vagy a brazil? Meg ha beírod a google keresőjébe hogy Ronaldo, vagy a youtube-ra ugyan ezt, akkor sajnos többségében Cristiano Ronaldo-val kapcsolatos képek és videók jönnek ki.![]()
Hát ez nálad lehet hogy így van, meg én is mint írtam, számomra csak egy Ronaldo létezik, a másikat úgy hívják hogy Cristiano Ronaldo, nem pedig Ronaldo, de sokan visszakérdeznek hogy Cristiano vagy a brazil? Meg ha beírod a google keresőjébe hogy Ronaldo, vagy a youtube-ra ugyan ezt, akkor sajnos többségében Cristiano Ronaldo-val kapcsolatos képek és videók jönnek ki.daffy írta:a pályán és azon kívül is a ronaldo név a fenomént jelenti. én ha tehetném,cé nevét módosítatnám a mezen. fenomén csak egy volt,ronaldo lehet még párMihu írta:Én azt sajnálom, hogy ha egy ilyen nagy legendáról beszélünk, akkor magyarázkodnunk kell, hogy az igazi, a brazil, a dagi Ronaldo. Pedig a másolat soha nem fog olyan elismerést kivívni a futballvilágban, mint a Fenomén. Mondhatni nem lehet őket egy szinten emlegetni.
a pályán és azon kívül is a ronaldo név a fenomént jelenti. én ha tehetném,cé nevét módosítatnám a mezen. fenomén csak egy volt,ronaldo lehet még párMihu írta:Én azt sajnálom, hogy ha egy ilyen nagy legendáról beszélünk, akkor magyarázkodnunk kell, hogy az igazi, a brazil, a dagi Ronaldo. Pedig a másolat soha nem fog olyan elismerést kivívni a futballvilágban, mint a Fenomén. Mondhatni nem lehet őket egy szinten emlegetni.
és én is elfogom olvasni megint:DLionel85 írta:Nekem az első könyvem róla "Az igazi Ronaldo" volt. Nagyon meghatott, többször is elolvastam, de most visszavonulása okán megint elfogom.
Órási legenda volt! Köszönünk minden pillanatot Ronaldo! Te Fenomén!
Egy háttérkép Barçás mezben:
http://www.desktoprating.com/wallpapers ... 00x600.jpg
Te jó ég, mi lett volna akkor, joga bonito a javábólBányász írta:Óriási szerencsénk van,h láthattuk Barca mezben minden idők 3 legjobb játékosát.Az lett volna a legnagyobb csoda ha Barca mezben is focizhattak volna együtt ők hárman.Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho.

Ugyan ezt írtam pár hsz-el lejjebb.Bányász írta:A Ronaldo és az aranylabda csillagai című könyv volt kb az első amit olvastam.Teljesen oda voltam érte kiskoromban.Részben neki és a sok hollandnak köszönhetően kedveltem meg a Barcát.
Óriási szerencsénk van,h láthattuk Barca mezben minden idők 3 legjobb játékosát.Az lett volna a legnagyobb csoda ha Barca mezben is focizhattak volna együtt ők hárman.Ronaldo-Rivaldo-Ronaldinho.
Az idő mindent megszépít egyébként sztem.Szóval majd ha visszanézünk Messi pályafutására akkor fogjuk tudni igazán értékelni őt.Lehetséges,h majd idővel rá is olyan nosztalgiával fogunk tekinteni mint Bergkampra vagy Zidanéra és úgy fogjuk emlegetni mint aki olyanokat csinált amit senki más.
Sztem Ronaldinhot(és mást is) akkor tudtunk igazán értékelni miután már nem volt.Tudtuk,h mennyire jó de most,h már nincs most értékeljük igazán azokat a dolgokat amiket adott nekünk.Sztem Messivel is lehet ugyan ez.

Kicsit lehet, h off, de leírom, ha nem idevaló akkor törlik a modik.S.Agüero írta:Hát én Messire is mondtam már párszor.Ők csináltak olyan dolgokat amikre azt mondtam, h "ilyen nincs".![]()
![]()
Sajnos én azokat a játékosokat nem láttam focizni csak videókon.

Na igen, itt a lényeg. Én a 2004-2005-ös idénytől kezdtem el követni a Barcát, illetve a labdarúgást, szóval esélyem sem volt hétről hétre látni a csúcsformában lévő Rivaldo,Zidane,Ronaldo egyikét. Igaz ekkor még mind játszottak, de az már gyenge volt, amit ilyenkor teljesítettek.S.Agüero írta:Hát én Messire is mondtam már párszor.Ők csináltak olyan dolgokat amikre azt mondtam, h "ilyen nincs".![]()
![]()
Sajnos én azokat a játékosokat nem láttam focizni csak videókon.
Minden tiszteletem az általad említett játékosoké, elképesztő amit tudnak. DE sajnos tényleg hiányzik egy Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Berkamp és sorolhatnám, nekem ők voltak az igazi művészek. Ők csináltak olyan dolgokat amikre azt mondtam, h "ilyen nincs".S.Agüero írta:Itt van nekünk Messi, Xavi, Iniesta, CR.![]()