2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt hiszem tegnap játszott először kezdőként a ligában, és máris man of the match lett. Miről beszélünk? Ez a gyerek még sokra viheti, semmivel sem rosszabb mint egy Walcott vagy Bale.d írta:Eddig most tetszett a legjobban Tello, de a véleményem nem változott meg róla. Kevés és nem látom benne a potenciált sokkal többre. Technikailag még bőven van mit csiszolni rajta, de szerintem az esze sincs meg ehhez a stílusú játékhoz. Beugrónak most jól jön, de ennyi.
socio66 írta:ezt a kijelentést általában mindenkire rásütjük,aki nem szupertehetség.d írta:de sajnos benne se látom továbbra sem, hogy a beugró embernél sokkal tovább tudná vinni.
Mondjuk éppenséggel 2 egyértelmű tizit is kaphattunk volna a tegnap az ő beadásai után, csak éppen mostanában a kezesés megengedett az ellenfeleinknek a tizenhatoson belül.barca99 írta:Ha Bojan vagy Jeffren jó volt a keretbe, akkor Tello is az. Végre egy "futóbolond", akit majd elkaszálnak a büntetőterületen belül - na nem mintha ez idén sokat jelentene.A védője nem igazán tudta szerelni, sőt még egy középpályást is lekötött. Bale-ért is elég sokan állnak sorban, pedig a fő erőssége neki is az, hogy tol a labdán 15 métert és lefut mindenkit. Szerintem már megvan oldva Afellay helyettesítése, de lehet, hogy sokszor például Villa helyett is hasznosabb egy ilyen stílusú játékos.
Dos Santos pedig valóban nem lenne rossz, de ennyi labdát három meccsen nem lehet eladni.
Én is épp erre gondoltam.B. Tamás írta:Tello szerintem éppenséggel tegnap bizonyította be, hogy mennyire nem csak egy szimpla futóbolond.
Befele húzva olyan passzokat adott középre, amiből lövőhelyzetet teremtett a belül érkezők számára. Ilyeneket egy futóbolond nem tud. Ráadásul látszik rajta, hogy érzi a beindulásokat, a gólján kívül volt egy ugyanolyan szituja Messivel, csak akkor egy kicsit előbb indult, és lesre futott.
Ha így folytatja a srác, a következő esztendőben megkapja a szerződését az első csapathoz.
És azt se felejtsük el, hogy a szünet után volt egy jó kis lökete, amikor visszahúzta jobb lábbal és 2 védő mellett elküldte, csak sajnos pont középre ment, így nem lett komoly veszély belőle. Van fantázia a srácban, bár tény, hogy bőven van még mit csiszolni rajta.B. Tamás írta:Tello szerintem éppenséggel tegnap bizonyította be, hogy mennyire nem csak egy szimpla futóbolond.
Befele húzva olyan passzokat adott középre, amiből lövőhelyzetet teremtett a belül érkezők számára. Ilyeneket egy futóbolond nem tud. Ráadásul látszik rajta, hogy érzi a beindulásokat, a gólján kívül volt egy ugyanolyan szituja Messivel, csak akkor egy kicsit előbb indult, és lesre futott.
Ha így folytatja a srác, a következő esztendőben megkapja a szerződését az első csapathoz.
ezt a kijelentést általában mindenkire rásütjük,aki nem szupertehetség.d írta:de sajnos benne se látom továbbra sem, hogy a beugró embernél sokkal tovább tudná vinni.
Ezzel vitatkoznék, amellett, hogy voltak jó megmozdulásai, nagyon sok labdát adott el feleslegesen, kíváncsi lennék a passzolási statisztikájára, de sztem meg sem közelítené BusquetsétTocy írta: Dzsoni sztem baromi jó volt! Egy-két érintőből adott 30 méteres labdákat, fordulásból hajszálpontosan a szélre, stb. Fegyelmezetten, magát nem túlvállalva játszott. Sztem ha lesz egy kis rutinja, Keita szintjén játszhat. Még közel sem olyan stabil, de fejlődik folyamatosan, a kp-s háromszögeléseknél már most hasznos és jó, később jó kiegészítő ember lehet belőle, de több sztem sem.
Dzsoni sztem baromi jó volt! Egy-két érintőből adott 30 méteres labdákat, fordulásból hajszálpontosan a szélre, stb. Fegyelmezetten, magát nem túlvállalva játszott. Sztem ha lesz egy kis rutinja, Keita szintjén játszhat. Még közel sem olyan stabil, de fejlődik folyamatosan, a kp-s háromszögeléseknél már most hasznos és jó, később jó kiegészítő ember lehet belőle, de több sztem sem.d írta:Eddig most tetszett a legjobban Tello, de a véleményem nem változott meg róla. Kevés és nem látom benne a potenciált sokkal többre. Technikailag még bőven van mit csiszolni rajta, de szerintem az esze sincs meg ehhez a stílusú játékhoz. Beugrónak most jól jön, de ennyi.
Dos Santos se volt rossz, de sajnos benne se látom továbbra sem, hogy a beugró embernél sokkal tovább tudná vinni. Tellonál azért jobb a maga nemében persze...
szerintem meg még pár év a Bben, hogy megtanuljon futáson kívül mást is csinálni.sura írta:Tellonak haladék nélkül profiszerződés kellene!
Jó, én a Barca B-ben nyújtott összkép alapján itéltem megAzért a Delöfős () dologgal vitatkoznék... Ő ugyanis még semmit, de tényleg semmit nem csinált a nagycsapatban. Beállt egyszer, én arra úgy emlékszem vissza, hogy vártam, hogy végre beálljon, erre egy értelmes passza nem volt. Nagy tehetségnek kiáltják ki, de ebből én még nem szűrnék le semmit... Persze több esély van arra, hogy valóban nagy ász lesz, hiszen csak úgy azért nem aggatnak rá ilyen jelzőket egy ilyen fiatal játékosra.
Cuenca szerintem egyelőre előbb jár, az önzetlensége nekem nagyon szimpatikus, viszont amikor el-elesik a tizenhatos vonalában, az nem annyira...
Azért a Delöfős (:D) dologgal vitatkoznék... Ő ugyanis még semmit, de tényleg semmit nem csinált a nagycsapatban. Beállt egyszer, én arra úgy emlékszem vissza, hogy vártam, hogy végre beálljon, erre egy értelmes passza nem volt. Nagy tehetségnek kiáltják ki, de ebből én még nem szűrnék le semmit... Persze több esély van arra, hogy valóban nagy ász lesz, hiszen csak úgy azért nem aggatnak rá ilyen jelzőket egy ilyen fiatal játékosra.Dzsukela írta: Pontossan, ugyan olyan összetételű játékos mint Pedro, semmi különös. Ahogy Cuenca is. Egyedül, az a játékos, aki megválthatja egyszer a világot, az Thiago és Deulofeu.