2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hlebet is betette anno a csapatba....@@Laguna@@ írta:Guardiola nem tenné be a csapatba, ha nem látna benne valamit.
Ja, egy harmadosztályú csapat ellen. Kezeljük helyén a dolgokat.@@Laguna@@ írta:Láttad a L'hospitalet elleni meccsen? Azt a két gólt... az nem csak meghúz, elfut, bead dolog volt...![]()
kár,mert kinek ad be? xavi,ini,cesc,messi,alexis. mind olyan,akinek érdemes?@@Laguna@@ írta: figyelj... egy balszélsőnél kell az, hogy "meghúzza, elfut és bead" arra jönnek középen a többiek... de mindegy. kár is szájalnom...
figyelj... egy balszélsőnél kell az, hogy "meghúzza, elfut és bead" arra jönnek középen a többiek... de mindegy. kár is szájalnom...daffy írta:mert a videó 90%-a abból áll,hogy meghúzza,elfut és bead. ezt rengetegen tudják
Pontossan, ugyan olyan összetételű játékos mint Pedro, semmi különös. Ahogy Cuenca is. Egyedül, az a játékos, aki megválthatja egyszer a világot, az Thiago és Deulofeu.daffy írta:mert a videó 90%-a abból áll,hogy meghúzza,elfut és bead. ezt rengetegen tudják@@Laguna@@ írta:http://www.youtube.com/watch?v=RuXbkdteOKo
Egy kis összefoglaló Tello-ról
Robbanékony, jól fut, és szerintem a kaput is érzi...
Mitől lenne futóbolond?????
Ez azért erős kifejezés...
mert a videó 90%-a abból áll,hogy meghúzza,elfut és bead. ezt rengetegen tudják@@Laguna@@ írta:http://www.youtube.com/watch?v=RuXbkdteOKo
Egy kis összefoglaló Tello-ról
Robbanékony, jól fut, és szerintem a kaput is érzi...
Mitől lenne futóbolond?????
Ez azért erős kifejezés...
Nekem elsőre Walcott ugrott be, tipikusan az a 10 méteren 20at ver a védőre típusú játékos, remélem azért játékban majd többet fog hozni, mint az angolS.Agüero írta: Láttam már párszor, nem nagy szám.
Futni+beadni nagyon jól tud.
Ezeken kívül nem nagy durranás.
Olyasmi mint Afellay.![]()
Láttam már párszor, nem nagy szám.socio66 írta:erről a tello srácról mit kell tudni?
tegnap nagyon ügyesen szállt be,a meccs egyetlen pozitív meglepetése volt.
A 18-as mezt Jordi Alba-nak tartogatják.Dzsukela írta:Én is örülök. Nem tudom, a 18-as mezszám szabad? mert ha igen, én rá adtam volna.ab1daL írta:És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Ahogy ez olvasható Pep nyilatkozatában is: ""Isaac egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."
Én is örülök. Nem tudom, a 18-as mezszám szabad? mert ha igen, én rá adtam volna.ab1daL írta:És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Ahogy ez olvasható Pep nyilatkozatában is: ""Isaac egyértelműen az első keret játékosa, nem fog visszamenni a B csapathoz. Fantasztikusan helyezkedik és kiválóan használja ki a területeket. Úgy hiszem, a következő években nagyon sokat fog segíteni nekünk."
És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!