La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.21. 13:14:25

Sok sikert neki a Salzburgban!
Kép
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
d
Entrenador del Barça

2012.01.21. 13:08:12

Az érte kapott összeg tekintve, hogy mennyi van hátra a szerződéséből teljesen jó. A Salzburg a bajnoki címért és ezzel a BL szereplésért harcol, nem rossz választás számára. Én örülök a hírnek, jól segítette a klubot, a klub sem maradt adósa, sok sikert neki!
sura
Jugador d'estrella

2012.01.21. 04:31:34

Cuenca ügye nyitott, de nem hiszem, hogy másvalaki most tavasszal komolyan előlépne a B-ből.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.21. 01:55:22

én csak azért keveslem ezt az összeget, mert coulibaly a lokiból rendelkezik 600.000 eurós piaci árral. :D

tavaly kellett volna eladni akkor 2 milláért, de mindegy, nem az én pénztárcám :D
daffy
Madridista

2012.01.21. 01:14:25

herlius írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én egy kicsit keveslem a Soriano-ért kapott összeget (még ha az adott esetben növekedhet is). Tény, hogy nem láttam túl sokat játszani, de a spanyol másodosztály gólkirálya szvsz kicsit többet is megérne. Azt is furcsállom, hogy nem akadt komolyabb érdeklődő iránta. Nem tudom, hogy szakmai szempontból mennyire éri ez meg neki. Az igaz, hogy nagy valószínűséggel stabil kezdő lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy az osztrák liga erősebb, mint a SD, sőt.
26 éves,szóval sok lehetősége már nincs a kiugrásra. ha tényleg jó játékos,az ki fog tűnni és akkor még lehet pár jó éve egy nagyobb csapatban,bár ez valószinűtlen
sneco7
Capitá del Barça

2012.01.21. 00:56:38

herlius írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én egy kicsit keveslem a Soriano-ért kapott összeget (még ha az adott esetben növekedhet is). Tény, hogy nem láttam túl sokat játszani, de a spanyol másodosztály gólkirálya szvsz kicsit többet is megérne. Azt is furcsállom, hogy nem akadt komolyabb érdeklődő iránta. Nem tudom, hogy szakmai szempontból mennyire éri ez meg neki. Az igaz, hogy nagy valószínűséggel stabil kezdő lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy az osztrák liga erősebb, mint a SD, sőt.
Tekintve,hogy nyáron ingyen távozhatott volna és ősszel egy komolyabb sérülésből tért vissza, szerintem ennél többet nem nagyon kaphattunk volna érte. A Benficáról lehetett hallani,mint komolyabb kérőről,de ők azt hiszem csak nyártól és ingyen vitték volna.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.01.21. 00:47:25

Nem tudom ki hogy van vele, de én egy kicsit keveslem a Soriano-ért kapott összeget (még ha az adott esetben növekedhet is). Tény, hogy nem láttam túl sokat játszani, de a spanyol másodosztály gólkirálya szvsz kicsit többet is megérne. Azt is furcsállom, hogy nem akadt komolyabb érdeklődő iránta. Nem tudom, hogy szakmai szempontból mennyire éri ez meg neki. Az igaz, hogy nagy valószínűséggel stabil kezdő lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy az osztrák liga erősebb, mint a SD, sőt.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.19. 23:09:55

Soriano engedélyt kapott a klubtól, hogy Ausztriába utazhasson, hogy véglegesítse szerződését a Red Bull Salzburg-gal.

http://www.fcbarcelona.com/football/bar ... o-transfer
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Facsy
Jugador d'estrella

2012.01.16. 10:04:14

sura írta:Tegnap nagyon cikinek éreztem, hogy nem ült a kispadon gólerős csatár. ha nincs a kiállítás, nem tudom, mi lett volna. Ti oda mernétek valakit ültetni a kispadra a B-ből gólvágónak?
Tello-t :)
sura
Jugador d'estrella

2012.01.16. 08:58:03

Tegnap nagyon cikinek éreztem, hogy nem ült a kispadon gólerős csatár. ha nincs a kiállítás, nem tudom, mi lett volna. Ti oda mernétek valakit ültetni a kispadra a B-ből gólvágónak?
Lola
Barça C

2012.01.12. 20:47:35

A Barca juvenil B ma játszott az Alkass U17-es tornán Katarban a PSG ellen, 2-2-t játszottak és nem jutottak az elődöntőbe, hétfőn játszanak helyosztót az 5-6 helyért. A 2 gól Sandro és Colina szerezte, Sandro lett a meccs embere.
samy85
Capitá del Barça

2012.01.10. 17:47:08

Cuenca kontraktusával kapcsolatban van valami hír? ahogy hallottam azért az Arsenal(ki hitte volna) a Mu meg még páran vinnék.... bár remélem nem "kallódik" el!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.08. 18:46:22

Soriano követheti Nolitot, és a Benficához igazolhat, de csak a nyáron. Ingyen távozik ez esetben, mert a szerződése június 30-án lejár.

Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.08. 14:06:43

menczel írta:Fix játéklehetőség mint kikötés? :) Ugyan. Ilyenről még soha nem hallottam európai fociban, az meg hogy egy 5. számú támadó kapna ilyet egyenesen kizárt. Majd pont Pep kezét kötik meg egy ilyen szerződéssel.
Ugyan. Pedig nagyon is valós elem. Nem hiszem, hogy nem hallottál olyanról, hogy egy játékosnak benne van a szerződésében, hogy ha bizonyos %-ban pályára lép az adott meccseken, akkor több pénzt kap, vagy ha nem kap elég játéklehetőséget, akkor tárgyalhat más klubokkal, stb. stb. Ja jól emlékszem volt valami ilyen dolog Touréval is. Szóval közel sem fiktív dolog ez az európai fociban.

Azt meg nem mondtam, hogy így fognak megegyezni, vagy megkötik Pep kezét, csak felvetettem, mint lehetőség.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
kristop
Entrenador del Barça

2012.01.08. 13:55:29

én nagyon sokra tartom már most cuencát. a gyorsaságán és a jó beadásain kívül nincs igazán kiemelkedő tulajdonsága, de kicsit mindent tud. cselezni, kényszerítőzni, passzolni. a blben pedig amikor a fiatalok játszottak a bate ellen, képes volt vezér aztán pedig a meccs legjobbja lenni közöttük, miközben volt ott egy pedro vagy akár egy thiago is. az utolsó meccsein tényleg szürkébb volt, visszatenném már a jobboldalra ahol berobbant, most alves miatt persze nem fért el ott.

amit pedig a legjobban bírok benne az a hatékonysága. ilyen volt pedro is az elején. csak ő mindent bevert, ez a gyerek meg mindig odarakja mindenkinek, hogy csak bekelljen rúgni. ugyanannyi játékpercet játszott mint a másik kedvencem alexis, a chilei 5/1es (gól/gólpassz) mutatóval rendelkezik, cuenca meg 4/7. (pedro aki kétszer annyit, mint ők pedig 6/4)

más. néztem a bé meccsét, egy - egy lett a numancia ellen, miközben végig irányítottak szinte. na, ez a tello gyerek valami brutális gyorsulással és gyorsasággal rendelkezik, úgy hagyta ott az embereket hátrányból hogy azt messi is megirigyelte volna. viszont három kapussal szembeni ziccert is kihagyott (egyiket kapufára vágta), miután legyorsult mindenkit, lényegében az ő helyzetkihasználása miatt lett csak iksz.
menczel
Entrenador del Barça

2012.01.08. 05:20:23

Drigo írta:
sura írta:A csapatvezetés rosszul taktikázott, hogy amikor Cuenca többször szerepelt az A csapatban, nem rendezte le a szerződéshosszabbítását azonnal. Most vagy egy sokkal jobb szerződéssel kénytelenek megkínálni, vagy ő folyamatos hűségesküket tesz a Barcanak, de menedzsere közben keresi a legjobb külső ajánlatot. Bolond lenne, ha nem így tenne.
Szerintem nem is a pénzzel lesz itt a legnagyobb gond. Annyira azért nem nagy sztár - még -, hogy olyan pénzeket követeljen. Sokkal jobban el tudok képzelni egy olyat, hogy bizonyos fix játéklehetőséget követeljen. Ami persze teljesen érthető is, elvégre nagy potenciál van benne. Ha kap egy 2-3(-4) éves szerződést egy általa kierőszakolt magasabb fizetéssel, de utána nem játszik eleget, akkor megnézheti magát. "Jó" fizetést kap, de nem játszik, nem fejlődik úgy, utána sem a Barçában nem kap majd lehetőséget, sem pedig más nagy klub nem fog iránta érdeklődni.

Én egy ilyen lehetőséget sokkal elképzelhetőbbnek tartok, persze a pénz sem másodlagos. De természetesen ez is csak találgatás, mint minden más, ami biztos, hogy ezt a klub jól eltaktikázta.
Fix játéklehetőség mint kikötés? :) Ugyan. Ilyenről még soha nem hallottam európai fociban, az meg hogy egy 5. számú támadó kapna ilyet egyenesen kizárt. Majd pont Pep kezét kötik meg egy ilyen szerződéssel.
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.08. 04:33:52

sura írta:A csapatvezetés rosszul taktikázott, hogy amikor Cuenca többször szerepelt az A csapatban, nem rendezte le a szerződéshosszabbítását azonnal. Most vagy egy sokkal jobb szerződéssel kénytelenek megkínálni, vagy ő folyamatos hűségesküket tesz a Barcanak, de menedzsere közben keresi a legjobb külső ajánlatot. Bolond lenne, ha nem így tenne.
Szerintem nem is a pénzzel lesz itt a legnagyobb gond. Annyira azért nem nagy sztár - még -, hogy olyan pénzeket követeljen. Sokkal jobban el tudok képzelni egy olyat, hogy bizonyos fix játéklehetőséget követeljen. Ami persze teljesen érthető is, elvégre nagy potenciál van benne. Ha kap egy 2-3(-4) éves szerződést egy általa kierőszakolt magasabb fizetéssel, de utána nem játszik eleget, akkor megnézheti magát. "Jó" fizetést kap, de nem játszik, nem fejlődik úgy, utána sem a Barçában nem kap majd lehetőséget, sem pedig más nagy klub nem fog iránta érdeklődni.

Én egy ilyen lehetőséget sokkal elképzelhetőbbnek tartok, persze a pénz sem másodlagos. De természetesen ez is csak találgatás, mint minden más, ami biztos, hogy ezt a klub jól eltaktikázta.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
sura
Jugador d'estrella

2012.01.08. 04:17:40

A csapatvezetés rosszul taktikázott, hogy amikor Cuenca többször szerepelt az A csapatban, nem rendezte le a szerződéshosszabbítását azonnal. Most vagy egy sokkal jobb szerződéssel kénytelenek megkínálni, vagy ő folyamatos hűségesküket tesz a Barcanak, de menedzsere közben keresi a legjobb külső ajánlatot. Bolond lenne, ha nem így tenne.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.07. 19:26:34

lluisllach89 írta:Szerintem Pedrotól is elég messze van.
Persze hogy messze van, hiszen Pedro megkapta a bizalmat, és bizonyítani tudott, olyannyira hogy alapembernek tekinthető. Sok mindent letett már az asztalra, és nem is írtam hogy egy szinten vannak, csupán hogy sok bennük a hasonlóság, szerintem!

Idővel eldől hogy valójában mire lesz képes Cuenca, tavasszal még meg fogja kapni a lehetőséget jó párszor, gondolom ezért sem igazolunk Villa helyére senkit, amivel egyébként egyetértek! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.07. 19:14:56

Szerintem Pedrotól is elég messze van. Persze hogy javulhat, de akkor sem tartom Barca szintű játékosnak, mert olyan szélsőink vannak. Alapvető képességei is hiányosak, azokon meg nem lehet javítani.

Nem azért írom mert nem bírnám, sőt. De a legnagyobb jótékonyságnak érzem az ő játszatását. Szép meg minden hogy mennyit küszködött, de nem látom azt hogy 3-4 éven belül ő a peremember szerepén túljuthatna.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.07. 18:57:35

lluisllach89 írta: De rutintalan, fizikailag sehol nincs. Baromi szerencséje van hogy itt lehet, de hogy még a MU is érdeklődik... Felfoghatatlan, Premier Leagueben mi lenne vele, te jó ég...
Rutintalan, fizikailag gyenge, ezeket aláírom. Csak hogy ezeken lehet javítani. Cuenca nem lesz egy Messi, nem valószínű hogy nyerni fogja az aranylabdákat, de Pedro sem ezért tart ott ahol. Nekem egyből ő jutott eszembe róla, sok a hasonlóság kettőjük között, bár lehet hogy ezt csak én látom így.

Alapvetően jól "szállt be " a csapatba, hasznos volt a játéka, már ez is nagy szó, az hogy az utóbbi 2 meccse gyengébbre sikerült szerintem megbocsátható. Én azt mondom hogy itt a helye, úgyhogy hosszabbítsunk vele minél hamarabb!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.07. 11:32:04

Barcaman14 írta:Egyre többször hallani hogy sok az érdeklődő Cuenca iránt, persze nem meglepő módon.

Ideje lenne elé tenni egy szerződést, mert banális hiba lenne a részünkről ha hagynánk távozni, pláne ingyen! Az mondjuk jó hír hogy Cuenca itt képzeli el a jövőjét!

Én nagyon megkedveltem a srácot, és gondolom még sokan így vannak ezzel.
Szimpatikus mint személyiség, de valljuk be, nem Barca szint.

Nagyon jól kezdte a dolgokat az tény. De az utolsó kb 2 meccsén semmi. Eddig az erőssége az volt hogy baromi okosan adta be a lasztikat laposan, jó ütemben, meg 1-2szer megvert egy védőt.

De rutintalan, fizikailag sehol nincs. Baromi szerencséje van hogy itt lehet, de hogy még a MU is érdeklődik... Felfoghatatlan, Premier Leagueben mi lenne vele, te jó ég...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.07. 11:13:12

Egyre többször hallani hogy sok az érdeklődő Cuenca iránt, persze nem meglepő módon.

Ideje lenne elé tenni egy szerződést, mert banális hiba lenne a részünkről ha hagynánk távozni, pláne ingyen! Az mondjuk jó hír hogy Cuenca itt képzeli el a jövőjét!

Én nagyon megkedveltem a srácot, és gondolom még sokan így vannak ezzel.
Kép

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.04. 16:20:44

ab1daL írta:Pep nyilatkozatából: "Felmerült a lehetőség, hogy Soriano véglegesen felkerül az első csapathoz, mivel megüti ezt a szintet, ez nem kétséges. Óriási hátrány viszont a számára, hogy ha felhívom, már nem szerepelhet a B csapatban. A hónap végéig dönteni fogok a személyét illetően." :roll: Ez csak nekem szúrt szemet?
"megüti a szintet" elég baljós szerintem. Nagyon keveset fog majd szerepelni, ha pedig igen akkor is csak azért mert nincs más lehetőség. Semmiképp nem adnék neki szerződést. Neki tökéletes a másodosztály. Ha többre vágyik majd megy egy olyan csapatba ahol jutna neki normális szerep.
Szóval ha Pep ezt meglépi hülyeségnek fogom tartani ahogy most is.
Gyurinho
Capitá del Barça

2012.01.04. 16:03:57

shutterisland írta:bár nem fiatal már igazán soriano, de aki 38 meccsen 32 gólt rúg, az tűzoltásnak minimum jó lenne a nagy csapatba is... az már más kérdés, hogy ő középcsatár...
Így van! Abszolút jól jöhetne ideiglenesen, meg neki se lenne rossz ajánlólevél ha esetleg futna nálunk pár jobb meccset - eligazolni is könnyebb lenne neki mivel azért az első csapat szerintem neki nem realitás.
Válasz küldése