Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

És a Sport arról ír, hogy felkerült ezáltal a nagy csapathoz, a 23-as mezt kapja meg.Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
Barcaman1993 írta:Az elmundodeportivo szerint Cuenca 2015ig meghosszabbítja a szerződését. Na végre!
ezt én is kiemeltem már többször is.Nem értem, ha már ilyen jó az ificsapatunk legalább pénzt kéne csinálni belőle, mert nyilván kevesen maradnak a nagy csapatnál...
26 éves,szóval sok lehetősége már nincs a kiugrásra. ha tényleg jó játékos,az ki fog tűnni és akkor még lehet pár jó éve egy nagyobb csapatban,bár ez valószinűtlenherlius írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én egy kicsit keveslem a Soriano-ért kapott összeget (még ha az adott esetben növekedhet is). Tény, hogy nem láttam túl sokat játszani, de a spanyol másodosztály gólkirálya szvsz kicsit többet is megérne. Azt is furcsállom, hogy nem akadt komolyabb érdeklődő iránta. Nem tudom, hogy szakmai szempontból mennyire éri ez meg neki. Az igaz, hogy nagy valószínűséggel stabil kezdő lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy az osztrák liga erősebb, mint a SD, sőt.
Tekintve,hogy nyáron ingyen távozhatott volna és ősszel egy komolyabb sérülésből tért vissza, szerintem ennél többet nem nagyon kaphattunk volna érte. A Benficáról lehetett hallani,mint komolyabb kérőről,de ők azt hiszem csak nyártól és ingyen vitték volna.herlius írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én egy kicsit keveslem a Soriano-ért kapott összeget (még ha az adott esetben növekedhet is). Tény, hogy nem láttam túl sokat játszani, de a spanyol másodosztály gólkirálya szvsz kicsit többet is megérne. Azt is furcsállom, hogy nem akadt komolyabb érdeklődő iránta. Nem tudom, hogy szakmai szempontból mennyire éri ez meg neki. Az igaz, hogy nagy valószínűséggel stabil kezdő lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy az osztrák liga erősebb, mint a SD, sőt.
Tello-tsura írta:Tegnap nagyon cikinek éreztem, hogy nem ült a kispadon gólerős csatár. ha nincs a kiállítás, nem tudom, mi lett volna. Ti oda mernétek valakit ültetni a kispadra a B-ből gólvágónak?
Ugyan. Pedig nagyon is valós elem. Nem hiszem, hogy nem hallottál olyanról, hogy egy játékosnak benne van a szerződésében, hogy ha bizonyos %-ban pályára lép az adott meccseken, akkor több pénzt kap, vagy ha nem kap elég játéklehetőséget, akkor tárgyalhat más klubokkal, stb. stb. Ja jól emlékszem volt valami ilyen dolog Touréval is. Szóval közel sem fiktív dolog ez az európai fociban.menczel írta:Fix játéklehetőség mint kikötés?Ugyan. Ilyenről még soha nem hallottam európai fociban, az meg hogy egy 5. számú támadó kapna ilyet egyenesen kizárt. Majd pont Pep kezét kötik meg egy ilyen szerződéssel.