Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végre! És Rafinha ismét betalált...mekkora kincs ez a gyerekab1daL írta:Mi a gond srácok?A vége 1-4 a kicsiknek.
Reméljük mostantól megindul a csapat felfelé!
Lejjebb fejtegettük márab1daL írta:Talán mintha kevesebb szó esett volna róla, mint a jövő egyik embere, de ha egy külön cikket szentelnek neki, az már jelent valamit: http://futballcentrum.blog.nepsport.hu/ ... tosorarol/
Itt az volt a párhuzam lényege, h saját nevelésű, gyakorlatilag senki játékosok szorítottak ki vásárolt világsztárokat. Egyébként az h Keita csere, még egyszerűbbé tenné azt, h Romeu átvegye a helyét (aki gondolom posztjából adódóan szintén jómunkásember, de amióta már Thiago is játszott vkp-t, láthatjuk, h ez már nem is feltétlenül kritérium)Barcaman1993 írta: Csak annyi a különbség, hogy Pedro és Sergio kezdőembereket szorítottak ki, míg Keita csere![]()
Csak annyi a különbség, hogy Pedro és Sergio kezdőembereket szorítottak ki, míg Keita cseresjd írta:Akárhogy is nézzük, Keitát kell elküldeni, mert nem igaz rá, hogy "A kiemelkedő egyéni képességeit tökéletesen használja a csapat szolgálatára, és ezzel gördülékennyé teszi a középpályánk játékát." Ha Busquets kiszoríthatta Tourét, Pedro Henryt, akkor Romeu is simán kiszoríthatná Keitát a csapatból
Hiba lenne vagy nem, most ez van. Ha Guardiola itt számít rá, akkor teljesen reális, hogy szükségünk lesz vkp-ra (feltéve h Keita elmegy, ami viszont nem reális)Barcaman1993 írta: Sztem hiba lenne Mascheranot hátra betenni. Vészmegoldásnak jó, de teljesen fölösleges első számúnak, mert annyira nem jó
???És akkor Romeu? Busquets és Masch mögé? minek...Én úgy tudnám elképzelni, hogy Puyol kiöregedésével mjuk 2 év múlva Masch khv, helyére érkezik Romeu, Keita pedig szintén leköszön lassan. Masch nem jó hátul? Idén kiemelkedően a legjobb védőnk eddig...tökéletesen beletanult, elképesztő megelőző szerelései vannak, tegnap is csak lestem. Passzolni nem tud úgy, mint Piqué vagy Abidal, de úgy már igen, mint Puyol...szükség esetén lehet vkp is, de alapvetően én hátul számítanék rá. Persze ha Romeu nem jön vissza, és Keita elmegy esetleg, akkor vkp, de most már bejátszotta magát a védelembe teljes mértékben.Barcaman1993 írta:Sztem hiba lenne Mascheranot hátra betenni. Vészmegoldásnak jó, de teljesen fölösleges első számúnak, mert annyira nem jó. Keita úgyis benne van a korban, 2 év múlva lehet realitás alapja a dolognak, de remélem nem ilyen formában.ab1daL írta:Bizony, van rá visszavásárlási opciónk, és szerintem ha jövő nyáron nem is, 2 év múlva (amikor utoljára van rá opciónk) vissza lehetne hozni. Mindezt azért mondom, mert Puyol pótlását én Mascheranoval oldanám meg, és így kellene Busi mögé egy csere vkp. Na ő lehetne az.
Sztem hiba lenne Mascheranot hátra betenni. Vészmegoldásnak jó, de teljesen fölösleges első számúnak, mert annyira nem jó. Keita úgyis benne van a korban, 2 év múlva lehet realitás alapja a dolognak, de remélem nem ilyen formában.ab1daL írta:Bizony, van rá visszavásárlási opciónk, és szerintem ha jövő nyáron nem is, 2 év múlva (amikor utoljára van rá opciónk) vissza lehetne hozni. Mindezt azért mondom, mert Puyol pótlását én Mascheranoval oldanám meg, és így kellene Busi mögé egy csere vkp. Na ő lehetne az.
Ezért találták ki a visszavásárlási opciót.MessiFan írta:Ennek és Villas-Boas nyilatkozatának örülök. Csak nehogy x év múlva megint megtörténjen az ami Fabregassal.d írta:Játszott már a bajnokságban legalább egyszer és egy ligakupa meccsen, amikor komplett B csapattal léptek pályára már kezdett. Minden alkalommal jókat olvastam róla.
Ennek és Villas-Boas nyilatkozatának örülök. Csak nehogy x év múlva megint megtörténjen az ami Fabregassal.d írta:Játszott már a bajnokságban legalább egyszer és egy ligakupa meccsen, amikor komplett B csapattal léptek pályára már kezdett. Minden alkalommal jókat olvastam róla.
gy írta:„Oriol esetében a világ legjobb futballiskolájának a gyümölcsét élvezhetjük, a Barcelonánál szerzett tudása szembetűnő – mondta Villas-Boas. – A kiemelkedő egyéni képességeit tökéletesen használja a csapat szolgálatára, és ezzel gördülékennyé teszi a középpályánk játékát. Úgy tanulta meg a focit, hogy a társaival szemben, az ellenfél kapujának háttal állva várja a labdát a kapusunktól és a védőinktől, s úgy látom, így sokkal hatékonyabban szervezi a játékot. Sőt, a hozzáállása Raul Meireles és John Obi Mikel játékát is egy szinttel feljebb emelte."
Azt hiszem ez így nem gyenge, a Chelseaben, 20 évesen, néhány hónappal csak az után, hogy odaigazolt...„Oriol esetében a világ legjobb futballiskolájának a gyümölcsét élvezhetjük, a Barcelonánál szerzett tudása szembetűnő – mondta Villas-Boas. – A kiemelkedő egyéni képességeit tökéletesen használja a csapat szolgálatára, és ezzel gördülékennyé teszi a középpályánk játékát. Úgy tanulta meg a focit, hogy a társaival szemben, az ellenfél kapujának háttal állva várja a labdát a kapusunktól és a védőinktől, s úgy látom, így sokkal hatékonyabban szervezi a játékot. Sőt, a hozzáállása Raul Meireles és John Obi Mikel játékát is egy szinttel feljebb emelte."
2 igen tehetséges játékosról van szó, hiba lenne őket eladni. Inkább hosszabbítanák már meg a szerződéseiketvisca el barca írta:a spurs nyáron vinné bartrat és montoyat.
nso
Aha, majd vigyék a kedves jó...-ukat.. Remélem hápog.visca el barca írta:a spurs nyáron vinné bartrat és montoyat.
nso