Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor elviszi...sura írta:Rafinhanal lépéskényszerben van a csapat, mert a türelmetlen és számító apa különben elviszi.
Így van, ahogy mondod. Majd meglátjuk mi fog történni. Aztán az is lehet, hogy végül mind2-en befutnak, de az is lehet, hogy egyikőjük sem. Azért remélhetőleg inkább az előbbi történik megTocy írta:Van benne valami, de a csapattársai nem kényszerítik arra, hogy belevezesse 15x a védőjébe a labdát, vagy hogy ne fusson vissza az emberével. Valamint azért Dos Santos, Riverola és főleg Rafinha labdáival azért lehet mit kezdeni. Cuencára visszatérve: Pedro el akarták küldeni, mert hogy kevés, aztán a történelem legjobb csapatának alappillére lett, + a válogatottal világbajnok, aminek aktív részese volt. Ha taktikailag és fejben ott vagy, sok mindent elérhetsz...ezt látom Cuencában. Ha nem vagy ott fejben, akkor akármennyire is tehetséges vagy, nem fogsz nagyot robbantani...de mondom, Gerard barátunk bőven érhet még fejben, van neki kb 3 szezonja a B-csapatban, van ideje fejlődni.
Van benne valami, de a csapattársai nem kényszerítik arra, hogy belevezesse 15x a védőjébe a labdát, vagy hogy ne fusson vissza az emberével. Valamint azért Dos Santos, Riverola és főleg Rafinha labdáival azért lehet mit kezdeni. Cuencára visszatérve: Pedro el akarták küldeni, mert hogy kevés, aztán a történelem legjobb csapatának alappillére lett, + a válogatottal világbajnok, aminek aktív részese volt. Ha taktikailag és fejben ott vagy, sok mindent elérhetsz...ezt látom Cuencában. Ha nem vagy ott fejben, akkor akármennyire is tehetséges vagy, nem fogsz nagyot robbantani...de mondom, Gerard barátunk bőven érhet még fejben, van neki kb 3 szezonja a B-csapatban, van ideje fejlődni.Barcaman1993 írta:Igazat is adok nektek, mert igazatok vanIgazából sztem Deulofeunak most 1 nagy baja van, az pedig a csapattársai. Itt pedig 3 embert emelnék ki: Thiago, Romeu, Soriano. 2 kp és egy gólkirály hiányzik mögüle. Rodri egyenlőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, míg Thiagot nem igazán sikerült pótolni. Emellett a legelején a B csapat a 2. osztály legerősebbjei ellen is játszott. Én úgy érzem Deulofeunak van még hova fejlődnie, de ezt Cuencaban már nem annyira látom.
nagyon pluszegy ehhez. látom és értem is miért mondják akkora tehetségnek, de iszonyatosan idegesít a játéka. bátor gyerek, mert tényleg mindig elindul és ha bejön neki, akkor húú, de altalában az van hogy elakar futni mellette és szerelik. rossz látni néha, hogy folyamatosan visszapasszolgatunk mi is, de az ő játéka a példa arra, hogy nem véletlenül csináljuk. nálam is cuenca egyelőre.nálam egyelőre Deulofeu=Giovanni Dos Santos, Cuenca=Pedro.
Tocy írta:És nekem Cuenca is bizonyít, jelenleg hasznosabbnak és jobbnak tartom, mint Deulofeut, aki kicsit talán túl van hypeolva...
Vhogy így van, ahogy mondod. Bár én Xavinál nem kezdenék számolgatni, mert még így is zseniális. Remélem ő is egy ilyen Giggs sorsa jutott játékos lesz. Keitánál meg azt érzem, hogy amíg megy neki addig itt marad, aztán a végén vagy visszavonul, vagy Milito sorsára jut. Na mindegy, de én nem érzem annyira, hogy szükségünk lesz rá. Bár ki tudja... Ha jól emlékszem ő vkp, de azért Sergio sztem elég sokat lesz itt és Mascherano sem olyan öreg. Úgyhogy az a poszt egy ideig még foglalva lesz. A kreatív kp-n meg vmi elképesztő brutál képességeinek kell majd lenni, hogy szóhoz jusson. Nekem olyan érzésem van vele kapcsolatban, amit Cruyff is nyilatkozott. Ha vki nem építhető be a csapatba akármiért, akkor el kell adni. És hát mi most jelenleg pont ezt látjuk.Tocy írta:Két év múlva 15 millióért hozhatnánk vissza, nem lenne annyira olcsó. Másrészt 2 év múlva max Puyol kerül ki a csapatból, ha Xavi nem is lesz kezdő, biztos, hogy kerettag lesz még. Keita más kérdés, de az ő perceit Thiago fogja kapni szerintem. Nincs hely Romeunak...így belegondolva mjuk 4 év múlva akár ilyen kp-nk is lehet:MichaaBee írta:Azért nem olyan elképzelhetetlen, hogy visszahozzuk. A következő 2 évben van rá opciós jogunk (12 illetve 13 millió euró, ha jól emlékszem), s 2 év múlva szerintem már nem lesz itt Keita és Xavi (bár kívánom, hogy legyen még benne 4-5 év) sem lesz már a régi, addigra szerintem rég Fabregas lesz a kezdő. És azért amikor 3 posztra van 3 kp és 2 vkp, akkor azért nem jön rosszul egy olcsó, sajátnevelésű, szervezni is tudó vkp a csapatba. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy visszajön, de sok múlik Xavin, illetve azon, hogy Thiago, Mascherano, Busquets mind itt lesznek-e akkor.
Busquets-Fábregas-Thiago-Iniesta-Mascherano, valamint 4 év múlva már Rafinha is 22 lesz, akár ő is szerepet kaphat...és ez nem 2, hanem 4 év múlva, feltéve, hogy Xavi már nem lesz, Keita nem lesz, és hogy nem igazolunk senkit...
Két év múlva 15 millióért hozhatnánk vissza, nem lenne annyira olcsó. Másrészt 2 év múlva max Puyol kerül ki a csapatból, ha Xavi nem is lesz kezdő, biztos, hogy kerettag lesz még. Keita más kérdés, de az ő perceit Thiago fogja kapni szerintem. Nincs hely Romeunak...így belegondolva mjuk 4 év múlva akár ilyen kp-nk is lehet:MichaaBee írta:Azért nem olyan elképzelhetetlen, hogy visszahozzuk. A következő 2 évben van rá opciós jogunk (12 illetve 13 millió euró, ha jól emlékszem), s 2 év múlva szerintem már nem lesz itt Keita és Xavi (bár kívánom, hogy legyen még benne 4-5 év) sem lesz már a régi, addigra szerintem rég Fabregas lesz a kezdő. És azért amikor 3 posztra van 3 kp és 2 vkp, akkor azért nem jön rosszul egy olcsó, sajátnevelésű, szervezni is tudó vkp a csapatba. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy visszajön, de sok múlik Xavin, illetve azon, hogy Thiago, Mascherano, Busquets mind itt lesznek-e akkor.
FeltűntBarcaman1993 írta:Mostanában párszor már beléd kötöttem (sorry), de most ismét megteszem. A kérdés az, ahogy te is írtad, hogy hova? Xavi-Iniesta-Cesc-Thiago atombrutál kreatív kp és egy Mascherano-Sergio-Keita brutál vkp mellé nem tudom ő hova férne be? Egyedül a védelem erősítése (és talán a cserekapus) jelenthet most prioritást. A sajátok közül is van egy Bartra-Montoya-Planas trió, amit sztem be lehetne dobni (majd) a mély vízbe. A kp meg nem hiszem, hogy ennél már erősebb lehet...Tocy írta:Remélem, visszahozzuk még őt...csak nem tudom, hova
Mostanában párszor már beléd kötöttem (sorry), de most ismét megteszem. A kérdés az, ahogy te is írtad, hogy hova? Xavi-Iniesta-Cesc-Thiago atombrutál kreatív kp és egy Mascherano-Sergio-Keita brutál vkp mellé nem tudom ő hova férne be? Egyedül a védelem erősítése (és talán a cserekapus) jelenthet most prioritást. A sajátok közül is van egy Bartra-Montoya-Planas trió, amit sztem be lehetne dobni (majd) a mély vízbe. A kp meg nem hiszem, hogy ennél már erősebb lehet...Tocy írta:Remélem, visszahozzuk még őt...csak nem tudom, hova
Már.Firefox írta: ezzel csak annyi a probléma, hogy Oriol nem Barca fiatal
Nemtom ti hogy vagytok vele, engem a labda kezelése (labdaátvétel, tologatások, lefordulás, stb) full Xavira emlékeztet.Game90 írta:Oriol Romeu vs Fulham - Carling Cup
ezzel csak annyi a probléma, hogy Oriol nem Barca fiatalGame90 írta:Oriol Romeu vs Fulham - Carling Cup
Másban nem is. De van amikor ki lehet törölni a szép játékkal, a tegnap ilyen volt. Senkinek nincs ilyen utánpótlása a világon, nagyon büszke is vagyok, de az első osztályban még jobban kiütközne a rutintalanság.shutterisland írta:igen, de gyakorlatilag ez az egyetlen (runti&tapasztalat), amiben elmaradnak a gyengébb első osztályú csapatoktól, a játék többi elemében (pl. összjáték,tecnikai képzettség,stb.) viszont nem hinném.Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.
Montoya egy "beadással" és egy "lövéssel" azért jelezte tegnap hogy Dani méltó utódja lesz