Barcaman1993 írta:sura írta:Cuenca egyértelműen bebizonyította, hogy helye van az a-keretben.
Mi alapján? Nem volt rossz, de én semmivel nem láttam jobbnak Villanál, vagy Pedronál. Azért ennyire a 2 világbajnokot nem kéne ennyire lehúzni és a srácot sem ennyire túlsztárolni...
Nincs túlsztárolva, csak azt írta, hogy bebizonyította, hogy a KERETBEN helye van. Senki sem mondta, hogy Villánál vagy Pedronál jobb lett volna, de mégis ki az az elvetemült, aki első bajnokiján többet vár tőle, mint két világbajnoktól??? Engem is Pedrora emlékeztet, de ezt már írtam korábban is...fegyelmezett, megcsinálta amit kell, még kapura is lőtt, ugyanúgy meg tudta csinálni a visszacselt, mint bármelyik szélsőnk, mert ugye itt a legritkább esetben visszük le az alapvonalra, inkább egy visszacsel-visszapassz, vagy középre stb. Semmivel sem lógott ki a csapatból első bajnokiján, sztem ez nagyon dicséretes. Ráadásul kezdőként végigjátszotta a meccset. Viszont elájulni sem kell tőle, mert most kb nem játszottunk gyorsabban, mint a B-csapat, tehát nem kellett olyan sokat mozognia, vagy olyan gyorsan átvenni, stb. Egy komolyabb meccsen kevés lenne JELENLEG. De könyörgöm, első bajnokija volt...