Balinho írta:Sokat ugyan nem mond, de azért érdekes, hogy a megszerzett 11 pontunkból idegenben hoztunk össze 10-et...
Cuencat illetően meg inkább abban maradnék, hogy pont annyira volt semmilyen és tehetetlen egy másodosztályú csapat ellen, mint a többiek. A többiekről azt lehet tudni, hogy ennél több van bennük, Cuencáról még nem. Egy meccs alapján még nem jelenteném ki, hogy helye van/lesz a keretben.
Szerintem egyébként nem sok sót fog ő itt megenni, előbb látom Rafinhát, Gerardot, akár Sergi Robertot (a védekező típusú játékosokat direkt nem említve itt...) megragadni a keretben mint őt.
Szerencsére nem te, vagy mi döntjük ezt el, hanem Guardiola. És nem véletlen, hogy ő Cuencát hívja fel folyamatosan, és már 2 meccsen is pályára léphetett, ebből az egyiken ráadásul kezdőként, sőt, végig is játszhatta. Nyilván a szélsőink sérülései miatt történhetett ez, de akkor sem Deulofeut vagy Kikot, vagy Tellot, vagy akárkit hívott fel, hanem őt. Nem mondom, hogy márpedig Cuenca sztár lesz itt nálunk, Deulofeu valóban tehetségesebbnek tűnik, de jelenleg ő áll a legjobban az ifik közül, és nem mondhatni, hogy nem él a lehetőséggel, mert nem játszott rosszul. El tudom képzelni, hogy szombaton is kezdjen...de legalábbis csereként beálljon. Ja, és hogy Sergi Robertot miért helyezed elé, azt nem tudom megérteni, a srác semmivel sem tett többet, mint Cuenca, tavaly a Madrid ellen pályára léphetett, de nagyjából ennyi, azóta se kapott szerepet, szinte fel se hívta Pep.