Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az U21ből és az U19ből fel tudja valaki sorolni a mi játékosainkat?gerzsakov írta:Így is 5 van! Kiko is a mi játékosunk!!!Lionel85 írta:Az U-20-as világbajnokságot (Kolumbia rendezi) remekül kezdték a spanyolok, 4-1-re nyertek a nyitómeccsen a fiatalok Costa Rica ellen.
A keretben 5 Barcelona-játékos van (Bartra, Romeu, Planas, Sergio Roberto és Tello).
Így is 5 van! Kiko is a mi játékosunk!!!Lionel85 írta:Az U-20-as világbajnokságot (Kolumbia rendezi) remekül kezdték a spanyolok, 4-1-re nyertek a nyitómeccsen a fiatalok Costa Rica ellen.
A keretben 5 Barcelona-játékos van (Bartra, Romeu, Planas, Sergio Roberto és Tello).
Ezt honnan vetted? Eddig szó sem volt róla... Még csak idén kapott szerződést a B csapathoz, nem hinném, h egy nyár alatt 2 szintet ugorhatna, tehetség ide vagy oda...Bobberto írta: Gerard D.-nek már biztos a felnőtt csapat szerződtetése?
IgenFecooo írta:ha behúzzák Bartráék az U20-as VB-t, az nagyon durva lesz, ugyanis ebben az esetben a 19 és a 21 éven aluliak EB, a 20 éven aluliak és a nagycsapat meg VB-győztes lesz egy időbenBobberto írta:Spanyol U19esek most játsszák a döntő utolsó perceit, vagyis a extra hosszabbítás utolsó perceit és 2-3ra vezetnek a csehek ellen![]()
Gerard D. nagyon jól játszik, de gólt nem szerzett. Fordulatos jó meccs volt. Rendes játékidőben még a csehek vezettek a 85. percig és a extra időben is 2-1re vezettek, de sikerült fordítani.
szerk.: és meg is van! Aranyérmesek az U19es spanyolok!![]()
haegemónia a javából
ha behúzzák Bartráék az U20-as VB-t, az nagyon durva lesz, ugyanis ebben az esetben a 19 és a 21 éven aluliak EB, a 20 éven aluliak és a nagycsapat meg VB-győztes lesz egy időbenBobberto írta:Spanyol U19esek most játsszák a döntő utolsó perceit, vagyis a extra hosszabbítás utolsó perceit és 2-3ra vezetnek a csehek ellen![]()
Gerard D. nagyon jól játszik, de gólt nem szerzett. Fordulatos jó meccs volt. Rendes játékidőben még a csehek vezettek a 85. percig és a extra időben is 2-1re vezettek, de sikerült fordítani.
szerk.: és meg is van! Aranyérmesek az U19es spanyolok!
Romeu már sajnos Chelsea játékos. Mivel elképesztő tehetésgnek tartják, remélem valami opciót beleraktak a szerződésébe, bár aligha valószínű. Jelzi a tehetségét, hogy ugyanúgy 5 millioba kerül mint a most távozófélben levő Jeffren pedig ő már lassan 3 éve játszogat a felnőttben, ellentétben ROmeuval.Lionel85 írta:Az U-20-as világbajnokságot (Kolumbia rendezi) remekül kezdték a spanyolok, 4-1-re nyertek a nyitómeccsen a fiatalok Costa Rica ellen.
Én még Riverolát is ide sorolnám, ő is elég jónak tűnt. Amúgy azért nem rossz ez a Barca B, hiába ment el Thiago, Fontás, Nolito, Romeu is valszeg, azért még egy Masip/Oier/Mino-Montoya, Bartra, Muniesa, Planas-Dos Santos, Riverola, Kiko-Cuenca, Soriano, Tello kezdő nem hangzik szerintem rosszul, és akkor még ott van Sergi Roberto, Carmona+akik nem voltak itt, de sokat játszanak a B-ben, meg ugye Deulofeu, meg Sergi Gómez...Lionel85 írta:A fiatalok közül Cuenca és Jonathan dos Santos játéka tetszett az Audi kupán. Mindkét játékosnak lehetne majd idővel helyet szorítani a nagycsapatban, a mexikói már erősen kopogtat az ajtón, kérdés, Pep hogy gondolja mindezt és vajon felrendeli-e majd a szezonra őt.
Természetesen Fontás és Thiago is fiatalok, de hivatalosan már nem a B csapat keretének a tagjai, így őket már nem ide sorolom. Egyébként mindkét játékossal elégedett vagyok.![]()
Azért Afellay suhintása se volt gyenge...tiva írta:most neztem a meccsösszefoglalot, az elsö felidöben, amit mutattak az alapjan Soriano volt a legaktivabb csatar
Értelek hogy azzal kezdted hogy a B-ben, de felkerülni se fog soha, legalábbis én így értelmezem ezt a nyilatkozatot.shutterisland írta:én a BARCA B-re gondoltam, hogy ha ott maradna, akkor nem baj az.
főleg, ha 2 millát adnának érte...szvsz annyit megérhet nekünk is, még akkor is, ha B-ben rúgdossa a gólokat.
az első csapathoz csak akkor kerülhetne fel 1-1 meccs erejéig, ha sörmeccs van, vagy mondjuk 2-3 támadónk nem áll rendelkezésre.
bár nyilván jót tenne neki a váltás, egy gyengébb bajnokságban első osztályú csapathoz, de az sem baj, ha marad a B-ben.