Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sőt, ha emlékeim nem csalnak a holland-belga 2000-es EB-n az elődöntőben (:?:) "idő előtt" lecserélték, majd a legvégén Raúl kihagyott egy tizit, amit neki kellett volna rúgnia. Nagyon mérges és csalódott voltam sokáig. Uhh, ennek is már 10!!! éve...csababarca írta: A 2002es VB-n kint volt,és ha jól emlékeszem az ominózus Dél-Korea elleni mérkőzésen is pályán volt.
Én meg nem a csapatba, hanem a címerbe szerettem bele még az oviban.d írta:Én meg már lassan öregnek érzem magam azzal, hogy én még a Romario, Stoichkovm Bakero, Koeman-féle Barcelonába szerettem bele először.
Rumig írta:Mert ő lőtte volna az uccsót, csak nem jutottak el odáig, ha emlékeim nem csalnak. Igen magabiztosan lőtte mindig a tiziket..VargaAron írta: Nem rugott 11est a végén (Xavi viszont belőtt egyet)
Emberemre találtamRumig írta:Védelemből Angloma megvan?
Nalátod, erre nem is emlékeztemRumig írta:Mert ő lőtte volna az uccsót, csak nem jutottak el odáig, ha emlékeim nem csalnak. Igen magabiztosan lőtte mindig a tiziket..VargaAron írta: Pont most akartam belinkelni ezt a gólt![]()
2002es VB-n tetszett meg a játéka. Igen, játszott Dél-Korea ellen, 70ik percben állt be csereként. Nem rugott 11est a végén (Xavi viszont belőtt egyet)
Mert ő lőtte volna az uccsót, csak nem jutottak el odáig, ha emlékeim nem csalnak. Igen magabiztosan lőtte mindig a tiziket..VargaAron írta: Pont most akartam belinkelni ezt a gólt![]()
2002es VB-n tetszett meg a játéka. Igen, játszott Dél-Korea ellen, 70ik percben állt be csereként. Nem rugott 11est a végén (Xavi viszont belőtt egyet)
Pont most akartam belinkelni ezt a góltBányász írta:Szét nyüstöltem a Kelme Mendieta csukámat.Nagy kedvencem volt a pali.
Egyszer egy nem kis gólt rúgott a Barcának.Szinte az összes youtubos gólösszefoglalóba benne van...
Íme:
http://www.youtube.com/watch?v=zVRru7CGqQI
Nagyon beverte!
Jaja a középpályán meg Gerard (aki ugye szintén játszott nálunk később), Albelda, Angulo volt mellette többek közt. Minket is szépen leléptek a Bl-elődöntőben 2000-ben, csak aztán a Real ellen sajnos nem nyertek.Lionel85 írta:Jó játékos volt, a Valencia vezére volt többek között Claudio López, Kily González és Carboni idején.MessiFan írta:Örülök hogy ennyien ismerik. Én őszintén szólva sose hallottam róla. Válogatottba aktív játékos volt?
Jó játékos volt, a Valencia vezére volt többek között Claudio López, Kily González és Carboni idején.MessiFan írta:Örülök hogy ennyien ismerik. Én őszintén szólva sose hallottam róla. Válogatottba aktív játékos volt?
MessiFan írta:Örülök hogy ennyien ismerik. Én őszintén szólva sose hallottam róla. Válogatottba aktív játékos volt?
Nem bántásból,csak informálódok,de hány éves vagy?MessiFan írta: Más: Valaki ismeri Gaizka Mendietat? Engem tegnap tudósítottak róla hogy létezett ilyen futballista aki a Barcába játszott 1 évet kölcsönbe. Néztem róla 1-2 videót. Nem ismerős de ügyes volt.
Persze,elég jó nevű játékos volt. Konkrétan én sem nagyon láttam már játszani,de azért tudom ki volt és hogy játszott nálunk is.MessiFan írta:Valaki ismeri Gaizka Mendietat? Engem tegnap tudósítottak róla hogy létezett ilyen futballista aki a Barcába játszott 1 évet kölcsönbe. Néztem róla 1-2 videót. Nem ismerős de ügyes volt.
Hmm... Nagy játékos volt. A Barcában, már sokat nem mutatott... De a Valenciában parádézott.MessiFan írta: Más: Valaki ismeri Gaizka Mendietat? Engem tegnap tudósítottak róla hogy létezett ilyen futballista aki a Barcába játszott 1 évet kölcsönbe. Néztem róla 1-2 videót. Nem ismerős de ügyes volt.
PerszeMessiFan írta: Más: Valaki ismeri Gaizka Mendietat?